Connect with us

EDITOR

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ελάτε τώρα στο σχολείο! – Αλαλούμ στο 1ο Γυμνάσιο

Published

on

Τραγελαφικά πραγματικά τα όσα συμβαίνουν σήμερα με τα σχολεία στην Κορινθία. Ένα τέτοιο περιστατικό αφορά στο 1ο Γυμνάσιο Κορίνθου ο Διευθυντής του οποίου χθες, και παρά την απόφαση της περιφέρειας για δια ζώσης υλοποίηση μαθημάτων, απέστειλε email στους γονείς και ανήρτησε ανακοίνωση στο site του σχολείου περί διενέργειας τηλεκπαίδευσης. Η αιτιολογία είναι “τα προβλήματα που δημιούργησε στο σχολείο η κακοκαιρία”

Μαθητές και καθηγητές λοιπόν σήμερα συνδέθηκαν στην εφαρμογή προκειμένου να πραγματοποιήσουμε τα μαθήματα τους. Όλα αυτά όμως έως και τις 11:00 το πρωί! Τι συνέβη; Ο Διευθυντής απέστειλε επείγον ενημερωτικό σημείωμα στους κηδεμόνες όπου τους καλούσε να διακόψουν άμεσα την τηλεεκπάιδευση και να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο!

Ο λόγος; 

Η προφορική διαταγή του Περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης ο οποίος προφανώς έπρεπε να υλοποιήσει την…οδηγία του Περιφερειάρχη περι ανοιχτώ. σχολείων.  ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το email που έλαβαν οι γονείς προ ολίγου

Ο Διευθυντής που χθες έλαβε τα εύσημα για την αντίδρασή του, κάνοντας τους συναδέλφους τους που πειθάρχησαν στην απόφαση να φαίνονται “λίγοι” αναγκάστηκε να πάρει πίσω την επαναστατική του κίνηση και να υπακούσει στην “διαταγή” της προϊσταμένης διεύθυνσης.  Συμπέρασμα; Ο καθένας κάνει ότι του πει το μυαλό του αγνοώντας διαδικασίες, ιεραρχίες και φυσικά την ταλαιπωρία μαθητών και εκπαιδευτικών. 

ΥΓ: Και μετά υπάρχει ερώτημα εάν οι δήμαρχοι μπορούσαν να βγάλουν απόφαση κόντρα στη νομοθεσία

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz