Connect with us

EDITOR

Παπακυριάκος: Δεν υπήρξε συμφωνία Νίκα με τους Δημάρχους!

Published

on

Γιατί δεν έβγαλε ανακοίνωση η Περιφέρεια Πελοποννήσου για την λειτουργία των σχολείων εφόσον είχε πλέον την αρμοδιότητα; Το ερώτημα απο χθες επαναλαμβάνεται απο εκατοντάδες στόματα. Οι απαντήσεις που δόθηκαν πολλές και ποικίλες. Κάποιοι είπαν πως δεν ήταν απαραίτητο αφού όλοι θα έπρεπε να καταλάβουν πως αφού δεν υπήρχε ανακοίνωση αναστολής, η λειτουργία θα ήταν κανονική. Άλλοι είπαν πως ήθελε ο Παναγιώτης Νίκας να μην πάρει την ευθύνη και σιωπηλά να την μεταθέσει στους δημάρχους παρ ότι εκείνοι δεν είχαν πια την εκ νόμου αρμοδιότητα να προχωρήσουν σε αποφάσεις και ανακοινώσεις.

Τι πραγματικά συνέβη αποκάλυψε ο Δήμαρχος Βέλου – Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος δίχως περιστροφές σε ραδιοφωνική του συνέντευξη το πρωί. “Δεν υπήρξε συμφωνία με τους δημάρχους και γι αυτό δεν βγήκε απόφαση!”

Ο Περιφερειάρχης λοιπόν βρήκε αντιμέτωπους τους Δημάρχους και αποφάσισε να σιωπήσει. Να αφήσει την αίσθηση στους πολίτες πως οι Δήμαρχοι ολιγορούν. Να δεχτούν εκείνοι την κριτική και την επίθεση και πράγματι για ώρες αυτό γινόταν. Έως την στιγμή που εδώ στο mypressnet γράψαμε τα περι αρμοδιότητας και τα της έντονης μεσημβρινής συσκέψεως στην αντιπεριφέρεια όπου ο Περιφερειάρχης κάθετα ανέφερε πως τα σχολεία θα ανοίξουν.

Κορινθία: Στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας η λειτουργία των σχολείων – “Φάουλ” Φρούσιος και Σταματόπουλος;

Ακολούθησε καταιγισμός δημοσιευμάτων για 5 και πλέον ώρες “αναγκάζοντας” την Περιφέρεια να ανεβάσει στις 19:45 στο site της, ανακοίνωση όπου γινόταν λόγος για ¨οδηγία” προς τις υπηρεσίες να ανοίξουν τα σχολεία. Οδηγία και όχι απόφαση. Και για προυποθέσεις που πρέπει να υπάρχουν για να κλείσουν τα σχολεία, χωρίς να αναφέρονται ποιές είναι αυτές!  Σήμερα ο Αννίβας Παπακυριάκος αποκάλυψε το τι συνέβη πραγματικά! Ο Δήμαρχος που σύμφωνα με το ρεπορτάζ είχε και ιδιαίτερα έντονη συνομιλία με τον Παναγιώτη Νίκα για το συγκεκριμένο θέμα.

Και ενώ στην Κορινθία συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την “οδηγία – απόφαση”, η Περιφέρεια σιωπά. Η χωρική Αντιπεριφερειάρχης Αθηνά Κόρκα το ίδιο. Η υπεύθυνη αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Άννα Καλογεροπούλου το ίδιο.

Άραγε θαρρούν πως έχουν επιλογή σιωπής έναντι όλου αυτού του κόσμου; 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz