Connect with us

EDITOR

Κόρινθος: 400 μαθητές στο Λούνα παρκ ανακύκλωσης

Published

on

  • “Στήθηκε” στην πλατεία Παναγή Τσαλδάρη  από το δήμο Κορινθίων και την ΕΕΑΑ

Εντυπωσιακά ξεκίνησε η καμπάνια ενημέρωσης του δήμου Κορινθίων για την ανακύκλωση. Σε συνεργασία με την ΕΕΑΑ στήθηκε στην κεντρική πλατεία της Κορίνθου  για 4 ολόκληρες ώρες “λούνα παρκ’ ανακύκλωσης στο οποίο συμμετείχαν 400 μικροί μαθητές! Μέσα από παιχνίδια που όλοι έχουμε παίξει ως παιδιά οι μαθητές ενημερώθηκαν για τους τρόπους που μπορούν να ανακυκλώσουν και φυσικά για την μεγάλη ωφέλεια της ανακύκλωσης στο περιβάλλον.

«Είναι η πρώτη δράση από τις πολλές που έχουμε σχεδιάσει και θα δείτε να υλοποιούνται στο επόμενο διάστημα” ανέφερε ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος τον οποίον όχι μόνο υποδέχτηκαν με θέρμη ντα παιδιά αλλά και ενημέρωσαν για όλα όσα πρέπει να κάνουμε όλοι στον τομέα της ανακύκλωσης.
Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δημήτρης Μπίτζιος αναφέρθηκε στις δραστηριότητες που στοχεύουν στην μάθηση μέσα από το παιχνίδι ενώ συγχαρητήρια απηύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολή ο οποίος επισκέφθηκε το Λουνα Παρκ. Νωρίτερα στο χώρο είχε βρεθεί και υποδεχτεί το πρώτο σχολείο ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Σπύρος Ζαχαριάς, ο Σύμβουλος Περιβάλλοντος ο οποίος είχε και την ευθύνη υλοποίησης της δράσης Ανδρέας Πανούσης και ο Σύμβουλος Παιδείας Παναγιώτης Σακελλαράκης.

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz