Connect with us

Αυτοδιοίκηση

ΚΙΑΤΟ: Από την μια οι “βρωμιάρηδες”, από την άλλη οι “αδιάφοροι”

Published

on

Την καθημερινότητα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στο Κάτω Διμηνιό από την μια μεριά εξαιτίας της απαράδεκτης συμπεριφοράς κάποιων πολιτών και από την άλλη από την αδιαφορία του δήμου Σικυωνίων περιγράφει μία ανάρτηση στην σελίδα του Facebook “Ξέρεις ότι ζεις ή έζησες στο Κιάτο όταν…..“.

Όπως περιγράφεται στην ανάρτηση που συνοδεύεται απο φωτογραφικό υλικό ένας σωρός απο σκουπίδια είναι παρατημένος εδώ και εβδομάδες επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού, κοντά στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου. Όμως παρά τις συνεχείς οχλήσεις στην υπηρεσία καθαριότητας δεν γίνεται τίποτα.

Διαβάστε την ανάρτηση:

Καλημέρα. Ο συγκεκριμένος σωρός μετράει κάποιες εβδομάδες και αυξάνεται κάθε μέρα που περνάει. Επί της ΠΕΟ κοντά στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου, Κάτω Διμηνιο για άλλη μια φορά. Οι φωτογραφίες δεν είναι δικές μου, δεν τις αμφισβητώ όμως σε καμιά περίπτωση, κάθε μέρα τα βλέπω. Η καταγγελία έγινε τηλεφωνικά από πολίτη στο τμήμα καθαριότητας, η απάντηση ήταν “δε μπορούμε να κάνουμε κάτι, βρείτε τον αντιδήμαρχο”. Από τη μια ο κάθε βρωμιαρης, από την άλλη “δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα”. Τι θα γίνει δηλαδή, σε σκουπιδότοπο θα ζούμε?

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz