Connect with us

Αθλητισμός

(βιντεο) Συνέλευση ΠΑΣ Κόρινθος – Οι δεσμεύσεις Σταυρέλη και οι “βόμβες” Κούγια

Published

on

Μπορεί να είχε μικρή διάρκεια η χτεσινή συνέλευση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της διοίκησης του ΠΑΣ Κόρινθος, όμως, έβγαλε πολλές ειδήσεις και ανέδειξε ένα κλίμα ενότητας και συσπείρωσης στην ομάδα

Αφορμή στάθηκε το αποτέλεσμα του τελευταίο αγώνα της Κορίνθου στο Άργος και ειδικότερα η διαιτησία του πειραιώτη διαιτητή Θόδωρου Πουλόπουλου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Κόρινθος Αλέξης Κούγιας έκανε την κεντρική τοποθέτηση, ο οποίος περιέγραψε τι συνέβη: “Είναι χαρακτηριστικό ότι για πρώτη φορά στην φετινή σεζόν, ο πρόεδρος της ΚΕΔ που ορίζει τους διαιτητές αξιολόγησε ένα παιχνίδι για να το “σφυρίξουν” όχι διαιτητές από την Γ Εθνική, αλλά από την super league 2″.

Ο κ. Κούγιας έκανε αναφορά στις κάρτες που δέχτηκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίες στοίχισαν όχι μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά θα στοιχίσουν και στα επόμενα, καθώς ο ΠΑΣ θα αγωνιστεί με τουλάχιστον 6 απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών.

Μίλησε ακόμα, για τον πρόεδρο της ΕΠΣ Δωδεκανήσουν που τον χαρακτήρισε πραγματικό πρόεδρο της Ρόδου, η οποία είναι κατά τον Κούγια η ομάδα που ανταγωνίζεται την Κόρινθο για την άνοδο.

Ο κ. Κούγιας έπλεξε το εγκώμιο του παριστάμενου -και εν αναμονή δημάρχου- Νίκου Σταυρέλη, ο οποίος ήταν στο παιχνίδι και μάλιστα έκανε και μία ανάρτηση, για να καταδικάσει την διαιτησία του αγώνα. “Είναι η πρώτη φορά που νιώθω πως έχω την στήριξη του δήμου στην ομάδα που είμαι πρόεδρος. Αυτό δεν το είχα ούτε στην Πάτρα, ούτε στα Γιάννινα, ούτε στην Λάρισα.

Από τη μεριά του ο Νίκος Σταυρέλης έδωσε συγχαρητήρια στην διοίκηση γιατί συσπείρωσε τον φίλαθλο κόσμο, ο οποίος ακολουθεί πλέον την ομάδα και εκτός έδρας και συμφώνησε με τον Αλέξη Κούγια λέγοντας ότι “από το πρώτο λεπτό δεν έχω δει τόσο προκλητική διαιτησία. Το έγκλημα που έκανε μεγάλο. Δεν πρέπει να κοιμάται καλά“, ενώ ζήτησε να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν επεισόδια στα επόμενα ματς.

Σε ό,τι αφορά τις ειδήσεις ο νέος δήμαρχος Κορινθίων υποσχέθηκε πως θα δώσει μία γενναία οικονομική ενίσχυση στον ΠΑΣ από τον πρώτο κιόλας προϋπολογισμό του δήμου, ενώ δεσμεύτηκε για την κατασκευή ενός πρότυπου προπονητικού κέντρου για την ομάδα.

Από την μεριά του ο κ. Κούγιας δεσμεύτηκε για την παραχώρηση του ιδιόκτητου γηπέδου του Συνοικισμού στον δήμο, ενώ ζήτησε από τον κ. Σταυρέλη να εισηγηθεί στον απερχόμενο δήμαρχο γίνει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, εντός της εβδομάδας, για να βγει κοινή απόφαση και ψηφισμα στήριξης της ομάδας της Κορίνθου.

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz