Connect with us

EDITOR

Εγκαίνια για ‘Το Σημείο’ στην Κόρινθο (photo & video)

Published

on

Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του καταστήματος mini market / coffee “Το Σημείο” μετά από σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα από την έναρξη της λειτουργίας του. Κάτι που ήταν αναπόφευκτο να γίνει, λόγω του ότι μέσα στο τελευταίο χρονικό διάστημα η εστίαση είχε τα γνωστά σε όλους μας lockdown για τον “covid 19”.

Τα εγκαίνια έγιναν με περιορισμένο αριθμό καλεσμένων λόγω των νέων περιοριστικών μέτρων, με πολλούς φίλους, συνεργάτες & πελάτες του καταστήματος, να δίνουν το παρών αλλά και τις καλύτερες ευχές τους για το coffee & mini market “Το Σημείο” που ήδη έχει κλέψει τις εντυπώσεις και την προτίμηση των Κορινθίων.

Δείτε video από τα εγκαίνια:

Στο “Σημείο” θα βρείτε ότι χρειάζεστε!

Θα βρείτε όλα τα προϊόντα που φιλοξενούνται στα mini market, αλλά ταυτόχρονα μπορείτε να απολαμβάνετε και τον αγαπημένο σας καφέ.
Όλα αυτά χωρίς καν να φύγετε από το χώρο σας, γιατί απλά “Το Σημείο” κάνει delivery τον καφέ σας αλλά και όλα τα προϊόντα του.

Επίσης εκτός από τον αγαπημένο σου καφέ απολαμβάνεις σνακ, γλυκά, τρόφιμα κατεψυγμένα, ψωμί, σάντουιτς, γαλακτοκομικά προϊόντα, αλλά και να προμηθευτείς τσιγάρα, κάρβουνα, φιάλες υγραερίου και διάφορα εποχιακά είδη.
Όλα αυτά σε τιμές άκρως ανταγωνιστικές.

Το Mini Market “Το Σημείο” είναι στην Πατρών 130, έναντι ΟΑΕΔ  και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 27410 819 27.
Επίσης θα το βρείτε και στο e-food ως σημείο Coffee και ως σημείο μάρκετ στην Κόρινθο.

Το Σημείο είναι τα πάντα είναι ο καφές το ψωμί τα σάντουιτς τα είδη πρώτης ανάγκης.
Έχει όλα όσα χρειάζεσαι και τα στέλνει στην πόρτα σου μαζί με το καφεδάκι σου…

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz