Connect with us

EDITOR

Θ.Μανάβης: Συνεχίζουμε με ενότητα και πίστη στο όραμά μας!

Published

on

Στις 5 Μαϊου του 2019, το 48% των συμπολιτών, μας έδωσε μία πολύ ισχυρή εντολή, για την τετραετία που ήδη πέρασε την μέση. Οι πολίτες μας εμπιστεύθηκαν τον έλεγχο της δημοτικής αρχής, ζητώντας παράλληλα από την ΝΕΑ ΠΝΟΗ να μην υποστείλει ούτε λεπτό τις σημαίες, τις διαφάνειας, της κάθαρσης, της δημοκρατικής λειτουργίας του δήμου Βέλου-Βόχας.
Μας ζητήσατε με την ψήφο σας να υλοποιήσουμε όσα λέγαμε προεκλογικά και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για ένα δήμο αειφόρο και αναπτυγμένο.
Στην μέση της διαδρομής, μπορούμε να κοιτάμε στα μάτια όχι μόνο το 48% που μας ψήφισε αλλά ΟΛΟΥΣ τους συνδημότες μας.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ είναι ενωμένοι ως μία γροθιά, αποφασισμένοι να επιβάλουν την νομιμότητα και ώριμοι να διοικήσουν με σχέδιο και πρόγραμμα τον δήμο μας.
Είμαι πολύ περήφανος για όλους.
ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΜΕ, στους εργολάβους, τις χαριστικές πράξεις, τις απευθείας αναθέσεις, την προσπάθεια να μετατραπεί ο δήμος σε μπανανία. ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ στις μικροκομματικές και μικροπολιτικές πρακτικές της δημοτικής αρχής, η οποία ενδιαφέρεται μόνο για ικανοποιήσει τις επιθυμίες μίας ομάδας της αυλής του δημάρχου και μία μικρής ομάδας, συναλλασσόμενων με τον δήμο.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ μικρά και μεγάλα σκάνδαλα της δημοτικής αρχής, από τις παράλογες απευθείας αναθέσεις στους ίδιους και τους ίδιους μέχρι και τις πληρωμές της
αμαρτωλής ΔΑΕΒ, του πρώην δήμου Βέλου.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ με περισσότερη από ποτέ ενότητα και πίστη στο όραμα μας και με ένα και μόνο στόχο.
⇨ Με σχέδιο
⇨ Με σεβασμό στους
θεσμούς
⇨ Χωρίς μικρότητες και εμμονές
⇨ Με αλληλεγγύη και ανθρωπιά
⇨ Με τους καλύτερους ενεργούς πολίτες
Όρθιοι λοιπόν στον κοινό μας αγώνα.
Προχωράμε μπροστά!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz