Connect with us

Ατζέντα

Τρίτη 30/08 “Λευκή νύχτα” στην πόλη της Κορίνθου

Published

on

Την Τρίτη 30 Αυγούστου 2022 ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου διοργανώνει για ακόμη μια φορά τη Λευκή Νύχτα στην πόλη της Κορίνθου.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του τριημέρου τιμών Λευκής Νύχτας Δεύτερα 29/8 , Τρίτη 30/8 & Τετάρτη 31/8 στα καταστήματα, θα πραγματοποιηθούν μουσικά δρώμενα σε τμήματα των πεζοδρόμων της πόλης , κεράσματα και προσφορές από τα καταστήματα έτσι ώστε να ικανοποιηθεί το καταναλωτικό κοινό το οποίο όλα αυτά τα χρόνια έχει αγκαλιάσει αυτή τη διοργάνωση.

Την Τρίτη 30 Αυγούστου θα υπάρχει μουσική από νωρίς το απόγευμα με dj set από τον Λεωνίδα Λεσάκη & τον Σπύρο Μπανιά και θα ακολουθήσει live εμφάνιση των Final Act και μουσικού σχήματος που αποτελείται από τους Θοδωρή Παπαδά, Μαργαρίτα Παγώτση & τον Γιάννη Λυμπερόπουλο.

Πέρα απ’ τις εκπτώσεις και τις δράσεις της Τρίτης, θα υπάρξει και τριήμερο τιμών λευκής νύχτας στα καταστήματα της Κορίνθου, με χαμηλές τιμές το τριήμερο 29, 30 και 31 Αυγούστου 2022. Το τριήμερο αυτό, θα υπάρξουν διάφορα δρώμενα σε τμήματα των πεζόδρομων της πόλης.
Συγχρόνως, τα καταστήματα θα κεράσουν τον κόσμο, ενώ θα παρέχουν και γενναίες προσφορές.

Τη λευκή νύχτα, στηρίζει το Επιμελητήριο Κορινθίας, ο δήμος Κορινθίων και άλλοι φορείς.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz