Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Κορινθία τη…σήμερον!

Published

on

Γύρω γύρω θάλασσα στη μέση ο…Κορδώσης! Μα καλά…άλλα στελέχη δεν υπάρχουν; Συνεχώς τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα; Και με ποια λογική ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ θα είναι υποψήφιος δήμαρχος; Απλά για να πάει κόντρα στο Νανόπουλο και στο κόμμα; Κι αν είναι; Τι πιθανότητες έχει πέραν του ότι θα διασπάσει για 2η φορά το κόμμα; Η σοβαρότητα του εγχειρήματος καταλύεται από τα λεγόμενα των ίδιων των επιχειρούντων. Αν προκύψει ΘΑ. Αν δεν προκύψει ΘΑ πάνε με άλλον… Καμία στόχευση, κανένας σχεδιασμός. Όπου φυσάει ο άνεμος. Χάθηκε η λογική και η σύνεση. Και μοχλός κινητήριος είναι το θυμικό.

Καιρός οι πολίτες να ψηφίσουν λοιπόν με τα στοιχεία που λείπουν από τους πολιτευόμενους. Την σύνεση και την λογική!

 

Πυρ και μανία τα σωματεία με τον Πρόεδρο Κουτσογκίλα. Δεν υπογράφει μαθαίνω ούτε για αλλαγή λάμπας στο ΔΑΚ Κορίνθου. Λένε οι κακές γλώσσες για να κάνει εκλογική ζημιά στο δήμαρχο αφού, όπως και ο ίδιος λέει στα πηγαδάκια, θα πάει με το Σταυρέλη. Τη θέση όμως δεν την εγκαταλείπει. Ζημιά εκ των έσω στο δήμαρχο χωρίς να αντιλαμβάνεται πως η κοινωνία «βλέπει». Τις ενέργειες όλων!

 

Απολογισμό έκανε ο Γιώργος Πιέτρης και όπως καταλαβαίνεις αναγνώστη μου δεν κουνιέται από τη θέση του Προέδρου. Γιατί πέραν του απολογισμού ο Πρόεδρος μας είπε και τι σχεδιάζει από Σεπτέμβρη. Στας εκλογάς λοιπόν θα πάμε με Πρόεδρο Πιέτρη στο δημοτικό λιμενικό ταμείο και άσε τις φήμες να λένε πως κάποιοι τον θέλουν για μπροστάρη στον διχαστικό δεύτερο συνδυασμό της ΝΔ.

Δεν θα είναι υποψήφιος ο Λάμπρος Κωστάρας γιατί έχει άλλα σοβαρά θέματα να ασχοληθεί. Σαν να λέμε τα κοινά δεν είναι, η πρόοδος του τόπου δεν είναι! Εκτός κι αν το καταλάβαμε λάθος το επιχείρημα. Εκείνο που δεν καταλάβαμε λάθος πάντως είναι η οικειότητα με το νυν δήμαρχο. Όλες οι αναφορές ήταν με το μικρό πρόσωπο του Δημάρχου. Να υπάρχει πιθανότητα συνεργασίας; Διότι το «δεν θα είμαι υποψήφιος» δεν σημαίνει και δεν θα στηρίξω. Άλλωστε αυτό το ενδεχόμενο έμεινε ανοιχτό…

 

Αλλαγές ετοιμάζει ο Βασίλης Νανόπουλος, Σεπτέμβριος γαρ. Και μπορεί κάποιοι να νιώθουν δυνατοί στις θέσεις τους λόγω σταυρών αλλά…ποτέ δεν ξέρεις! Η προεκλογική περίοδος ξεκινά και σίγουρα οι αλλαγές είναι επιβεβλημένες. Είτε για να δοθούν μηνύματα είτε για να ξεκαθαρίσει το τοπίο των στελεχών. Είναι σαφές άλλωστε πως ο νυν δήμαρχος δεν θα πάει με την ομάδα που διοικεί στην κάλπη αφού αυτή η ομάδα δεν είναι αποτέλεσμα επιλογής του αλλά…απλής αναλογικής.

 

Κιάτο και Βέλο – Βόχα θυμήθηκαν την αντιπολίτευση! Εμφανίσθηκε ο Μάρκος Λέγγας , σύσσωμος ο Μανάβης στα πανηγύρια. Τώρα, πως θα εξηγήσουν την απουσία των 3 ετών στους δημότες είναι άλλο καπέλο. Πάντως με γραφικά δουλειά δεν γίνεται άρχοντες! Οι φωτογραφίες και τα συνθήματα στο fb δεν αρκούν!

 

Ολοένα και δυναμώνουν οι ψίθυροι πως η Νέα Δημοκρατία θα επιλέξει άλλο πρόσωπο για την περιφέρεια στην κάλπη του 2023. Το όνομα του Νίκου Ταγαρά είναι το πρώτο στην λίστα με τον ίδιο να μην επιβεβαιώνει, να μην αρνείται, να μην τοποθετείται. Άλλωστε δεν φημίζεται για παρεμβάσεις που δεν αφορούν το έργο που κατά καιρούς καλείται να επιτελέσει ο σημερινός υπουργός και ως εκ τούτου η στάση του δεν μας ξενίζει. Και αυτές οι ανακοινώσεις αναμένονται τον Σεπτέμβριο αφού ο χρόνος για τις εκλογές δεν είναι πολύς.

 

Στέλεχος του Νίκου Σταυρέλη δυσαρεστημένο πολύ είναι μαθαίνω από την επιλογή του επικεφαλής  να κυκλοφορεί με συγκεκριμένα άλλα στελέχη και να συμφωνεί με στελέχη του παρελθόντος που δεν συνάδουν με «ΠΝΟΗ». Επί της παρούσης ταλαντεύεται για το τι θα πράξει. Εάν θα είναι υποψήφιος με άλλο συνδυασμό ή αν θα αποχωρήσει με την λήξη της θητείας.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz