Connect with us

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Το μεγάλο πρόβλημα με τα ογκώδη – Τί ζήτησε ο Σταυρέλης από τους Κορίνθιους;

Published

on

Ένα από τα πιο σοβαρά προβλήματα που έχει κληθεί να διαχειριστεί η νέα δημοτική αρχή είναι αυτό των ογκωδών απορριμμάτων. Όπως πολλές φορές έχει πει ο νέος δήμαρχος, Νίκος Σταυρέλης και επανέλαβε και σήμερα στην συνέντευξη Τύπου, δεν παρέλαβε κάποια ενεργή σύμβαση και με δεδομένο πως δεν έχει προϋπολογισμό (κάτι το οποίο θα συμβεί κατά τον Απρίλιο – Μάιο) δεν μπορεί να διαχειριστεί το ζήτημα.

Ωστόσο, τα ογκώδη μαζεύονται και όπως απάντησε ο κ. Σταυρέλης η προσωρινή διαχείρισή τους γίνεται με δύο τρόπους. Όσα αποτελούν κλαδέματα και απορρίμματα του πρωτογενούς τομέα μπαίνουν στον κλαδοτεμαχιστή και μετατρέπονται σε πέλετ. Τα άλλα εναποτίθενται στον χώρο που έχει προβλεφθεί ως “πράσινο σημείο” με σκοπό να διατηρηθούν εκει μέχρι να μπορέσει να αναδειχτεί ανάδοχος ο οποίος θα τα παραλάβει για να τα διαχειριστεί νόμιμα.

Ωστόσο ο κ. Σταυρέλης εξέφρασε και το …παράπονό του για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν το ζήτημα οι δημότες: “ο Ανδρέας Πούλος κάνει έναν μεγάλο αγώνα για να διαχειριστεί το πρόβλημα αυτό και το καταφέρνει. Αλλά την μια μέρα τα μαζεύουμε και την άλλη οι συνδημότες μας εναποθέτουν άλλα. Ζητάμε την βοήθεια τους για λίγους μήνες…

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz