Connect with us

EDITOR

Της ΝΟΔΕ το… πανηγύρι!

Published

on

Ναι ξέρω άλλαξε όνομα αλλά να για να συνεννοούμαστε θα στη λέω ΝΟΔΕ αναγνώστη μου! Είναι που έχει ένα θέμα η ΝΔ με τα βαφτίσια θεωρώντας πως εξαγνίζει καταστάσεις, έτσι και εδώ. Τελεία και παύλα θέλει να βάλει στη εποχή Κορδώση στη ΝΟΔΕ και ν ανοίξει κεφάλαιο νέο με ΔΕΕΠ και Σουφρίλα; Με ΔΕΕΠ και Παρασκευά; Η κάλπη θα δείξει!

Ποια κάλπη;

Θα σε γελάσω και που διότι ακόμα ο προσωρινός Πρόεδρος ψάχνει να βρει που θα γίνουν οι διαδικασίες. Να γίνουν στα γραφεία; Μπα στενά είναι και έχει covid, να γίνουν στο Δημαρχείο; Απαπα ο Δήμαρχος στηρίζει Παρασκευά, να γίνουν στην πλατεία; Θα ναι μια λύση βρε παιδί μου να δούμε και πόσοι θα πάνε!

Όχι, τυχαία δεν το λέω αναγνώστη μου! Διότι μπορεί η Νέα Δημοκρατία να φημίζεται για την συσπείρωσή της αλλά εν προκειμένω; Χλιαρά τα πράγματα!

Δεν γράφτηκαν σου λέει! Δεν μπήκαν στην πλατφόρμα myΝΔ.GR να πληρώσουν συνδρομή και να γραφτούν τα στελέχη παρά τις «εκστρατείες’ των υποψηφίων.

Μεταξύ τους μεταξά θα ψηφίσουν, βλέπε τι έγινε στην ΔΗΜΤΟ αλλά και στην διαδικασία για τα μέλη. Όσοι έβαλαν υποψηφιότητα έχουν ήδη εκλεγεί χωρίς καν η διαδικασία να προσέλθει.

Μου θυμίζει στις αλάνες τα πιτσιρίκια που δεν συμπλήρωναν και έβαζαν εκείνον που δεν ήθελαν αναγκαστικά στο τέρμα για να συμπληρώσουν…

 

Επι των άλλων, έχω να σου πω αναγνώστη μου πως και τι δεν έγινε στην διαδικασία κατάθεσης. Κέρβερος ο πρώην Πρόεδρος έλεγχε και τη μύγα σου λέει. Ως τι; Και γιατί μετά την δήλωσή του περι «θεμάτων με το κόμμα» θα σε γελάσω. Πάντως εκεί ήταν ο Κορδώσης και κανείς δεν του είπε «το καπελάκια σου και σ άλλη παραλία!’

Λέγεται δε πως έκανε και «παρατήρηση» σε υποψηφίους για τις υπογραφές και συγκεκριμένα για μια, εκείνη του Δημάρχου! Βλέπεις, η κεφαλή δεν αλλάζει κι ας γίνεται προσπάθεια για το τρίχωμα.

«Θα σου κάνει κακό» η υπογραφή Νανόπουλου είπε στον υποψήφιο έχοντας ρίξει κλεφτή ματιά στα προς κατάθεση έγγραφα.

Επίσης λέγεται πως ο Τάσος έκανε αισθητή την παρουσία του στις διαδικασίες, ποιο αισθητή δεν έγινε.

Έστειλε άνθρωπο από το γραφείο του για να ελέγξει την διαδικασία, με τα πρόσωπα αρκετών ν αλλάζουν έκφραση, λογικό το βρίσκω.

Άκουσα ακόμα αναγνώστη μου πως ζητήθηκε μια υποψηφιότητα εκ Δυτικής Κορινθίας να ακυρωθεί διότι λέει δεν κατατέθηκε εμπρόθεσμα. Μην φανταστείς βέβαια πως ακυρώθηκες, τρείς και εγώ συγκεντρώθηκαν ν ακυρώσουν κιόλας;

Επίσης άκουσα πως τα μαντάτα για τον Παρασκευά δεν είναι και πολύ καλά. Από την Σικυώνα γίνεται αγώνας μεγάλος εναντίον του, κάποιοι εκ της τοπικής εκεί επιστρέφουν τα δανεικά στο Μιχάλη που όσο να πεις δεν το κρατά το Στόμα του κλειστό.

Για τα στοιχήματα αναγνώστη μου που δίνουν 80-20 επικράτηση Σουφρίλα δεν θα σου πω. Τα ακούς και εσύ και ενδεχομένως να μην σε νοιάζει κιόλας!

Η Νομαρχιακή της ΝουΔου είναι βρε παιδιά, δεν είναι και η προεδρεία της Δημοκρατίας.

Αν όμως γίνονται όλα τούτα στα χαμηλά κλιμάκια για μια καρέκλα, φαντάσου ψηλότερα!

 

ΥΓ: Η Ιωάννα πάντως δεν κατέθεσε… Προορίζεται γι αλλού τελικά από το κόμμα! ΥΓ2: Και ο Αποστόλης ταγκάρεται με Άδωνι έτσι για..επίδειξη δύναμης!

 

 

 

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz