Connect with us

EDITOR

Βαρκούλες αρμενίζουν Πρόεδρε;

Published

on

Και τι έγινε που άλλαξε η Προεδρία στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο της Κορίνθου; Τα νερά λιμνάζουν! Τζάμπα ο πόλεμος των στελεχών, αδίκως και το στραπατσάρισμα των σχέσεων. Θυμηθείτε πως στο «γάμο» ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ και ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ η θέση του Προέδρου έπαιξε δυνατά. Τελικά ο Βασίλης Νανόπουλος , τότε, έδωσε την αντιπροεδρία στον Τάκη Λουζιώτη με παραπονεμένο τον Χρήστο Κορδώση . Δυο χρόνια μετά, με τα δεδομένα να είναι εντελώς διαφορετικά πια, η θέση δόθηκε. Ο Γιώργος Πιέτρης, στέλεχος της ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ αρχικά και μετέπειτα ανεξάρτητος λόγω της συνεργασίας με το Δήμαρχο, «έθαψε» τα λάβαρα του Πολέμου, «ξέχασε» τις βαρύγδουπες δηλώσεις «δεν συνεργάζομαι με το Νανόπουλο» και απεδέχθη ευχαριστώντας και αισθανόμενος τιμή και ευθύνη.

Ποιός θυμάται άλλωστε τι λέγετο πέρυσι…Λαός με μνήμη χρυσόψαρου ο λαός μας και έτσι θα πορεύεται στους αιώνες.

Από εκείνη τη δήλωση και βεβαίως την ανάληψη της θέσης ευθύνης έχει περάσει  ένας μήνας και κάτι. Λέξη εκ τοτε δεν έχει αρθρώσει ο νέος Πρόεδρος. Τι βρήκε, τι παρέλαβε, τι σχεδιάζει! Καλές και άγιες οι γενικόλογες τοποθετήσεις την ημέρα της ανακοίνωσης, καλές και οι ευχαριστίες. Σχέδιο Πρόεδρε; Ενέργειες; Ένα Master plan που θα υλοποιηθεί; Το Λιμάνι δεν είναι απλά μια «θέση».

Το Λιμάνι είναι κεφάλαιο για την πόλη και ο νέος Πρόεδρος θα πρέπει να το αντιληφθεί άμεσα. Και να δράσει. Και είναι και ¨ευκαιρία». Ευκαιρία ο νέος πρόεδρος να δείξει ικανότητες, ευκαιρία να βάλει γερά θεμέλια στο πολιτικό του μέλλον Αν βέβαια επιθυμεί να έχει τέτοιο. Προς το παρόν πάντως,…ησυχία!

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz