Connect with us

Αθλητισμός

Αποκλειστικό-Κούγιας: Το “κρυφτό” του Πιέτρη και ο βρώμικος Παναργειακός (συνέντευξη-βίντεο)

Published

on

Ο Γιώργος Γουγάς μίλησε (τηλεφωνική συνέντευξη) με τον Αλέξη Κούγια στο My Radio 89,6 όσον αφορά τις τελευταίες εξελίξεις με τον ΠΑΣ Κόρινθος (μετά την παραίτηση του Γ. Πιέτρη από τη διοίκηση).

Οι κύριοι Κούγιας, Οικονόμου και Παπαγιαννόπουλος επέστρεψαν λοιπόν, στον ΠΑΣ Κόρινθος, αφού επισκέφθηκαν και πήραν την “εντολή” από το Πρωτοδικείο;

Τι απαντά ο κ. Κούγιας για τις τελευταίες εξελίξεις στον ΠΑΣ Κόρινθος;

Κόρινθος: Ο Αλέξης Κούγιας επιστρέφει στον ΠΑΣ Κόρινθος

“Δεν πήραμε εντολή από το Πρωτοδικείο”

“Όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι δεν πήραμε καμία εντολή από το Πρωτοδικείο. Ο κ. Πιέτρης είχε καταθέσει μια αίτηση, για να ορίσει προσωρινή διοίκηση στην Κόρινθο, γιατί δήθεν η Κόρινθος δεν είχε διοίκηση. Αυτό όμως δεν το είχα πληροφορηθεί, δεν με ενημέρωσαν από το Πρωτοδικείο. Είχαν εμφανίσει εμένα και τον κ. Παπαγιαννόπουλο, ότι ήμασταν εκτός της διοίκησης”.

“Ωστόσο, υπήρχαν οι παραιτήσεις μας (και των τριών μας) λόγω μερικών άσχημων συμπεριφορών […] Αρχικά, ξεκινήσαμε στην ομάδα 5 άτομα με οικονομική αυτάρκεια, αλλά εξεπλάγην με το γεγονός, ότι θα έπρεπε να δώσουμε 70.000 ευρώ, για να αγοράσουμε το Σωματείο, το οποίο ήταν ιδιοκτησία ενός Βασιλόπουλου. Αυτό όμως νομικά δεν γίνεται. Όμως, όταν αυτός το τύπος έχει διαγράψει όλα τα μέλη του Σωματείου και έχει κρατήσει μόνο φιλικά και συγγενικά του πρόσωπα, ουσιαστικά ήταν ο ιδιοκτήτης. Αυτός λοιπόν, είχε υπό τον έλεγχό του όλα τα μέλη του Σωματείου, το οποίο είχε χρήματα από τον Δήμο, από χορηγίες, έχει επίσης στην ιδιοκτησία του και το γήπεδο του Συνοικισμού”.

“Για τον ΠΑΣ Κόρινθος έδωσα 150.000 ευρώ”

“Τελικά, δώσαμε σε αυτόν τον άνθρωπο (ενν. κ. Βασιλόπουλο) 70.000 ευρώ και μας παρέδωσε το Σωματείο και έτσι γίναμε Διοίκηση. Όμως η διοίκηση αυτή με ένα πακτωλό χρημάτων έκανε μια αξιοσημείωτη πορεία πρόπερσι. Μια τέτοια πορεία για μια τοπική ομάδα καθώς και με την αγορά του Σωματείου, εν τέλει δαπανήσαμε 350.000 ευρώ. Εγώ έβαλα 150.000 ευρώ (γιατί έφερα και τη χορηγία της εταιρείας “Υφαντής”). Με λίγα λόγια, κάναμε αξιόπιστες κινήσεις, για να ανέβει η ομάδα κατηγορία και τα καταφέραμε, αφού πήγε Γ’ εθνική, φέραμε καλούς παίκτες”.

Δείτε και ακούστε κάτω την τηλεφωνική συνέντευξη του Αλέξη Κούγια στον Γιώργο Γουγά στο My Radio 89,6:

“Ο βρώμικος Παναργειακός”

“Ωστόσο, το βρώμικο παρασκήνιο υπήρχε εκ προοιμίου, με μια πολύ βρώμικη ομάδα όπως είναι ο Παναργειακός, με έναν ακόμα πιο βρώμικο πατέρα που έχει και τελικά όντως τα κατάφεραν, αφού μας κατακρεούργησαν σε μια σειρά αγώνων με διάφορους τρόπους και τελικά ανέβηκε αυτός και όχι ο ΠΑΣ Κόρινθος“.

“Ο Πιέτρης πήγε κρυφά στο Πρωτοδικείο”

“Ο κ. Σταυρέλης είχε δεσμευτεί προσωπικά ότι θέλει το γήπεδο του Συνοικισμού, αλλά του είχαμε πει ότι το γήπεδο της Κορίνθου ήθελε ολική ανακαίνιση (αποδυτήρια, καθίσματα κ.α.). Ωστόσο, μετά τις παραιτήσεις μας (και των τριών μας) από την ομάδα και χωρίς να ενημερωθούμε ποτέ, πληροφορηθήκαμε από δικηγόρο ότι ο κ. Πιέτρης είχε στα χέρια του και είχε παραδώσει μια συμφωνία με τον Δήμο, η οποία ήταν κομβική. Μιλάμε για μια προσωπική ατζέντα του κ. Πιέτρη και για αυτό τον λόγο πήγε στο Πρωτοδικείο κρυφά, με έναν τρόπο που δεν τιμά ούτε τη Θύρα της Κορίνθου ούτε τη δική του προσωπικότητα, ούτε τη θέση του Προέδρου. Σε αυτό το σημείο ενημερώθηκα από τους Οικονόμου και Παπαγιαννόπουλο και τότε αποφάσισα να κινητοποιηθώ”.

“Θέλουμε καλές σχέσεις με τον Σταυρέλη”

“Τώρα, οι πέντε μας θα πρέπει να επιλέξουμε έναν νέο Πρόεδρο, έναν γενικό Γραμματέα και έναν Ταμία για να συνεχίσουμε να διοικούμε! Άρα ΚΑΜΙΑ συμφωνία δεν υπάρχει με τον Δήμο Κορινθίων για την παραχώρηση του γηπέδου του Συνοικισμού. Έχουμε όμως φιλικές σχέσεις και παλαιότερες συμφωνίες. Τον θέλουμε κοντά μας ως ομάδα, δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στην πολιτική του Δήμου”.

Continue Reading
Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz