Connect with us

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

“Σάρωμα” στα χαλασμένα μηχανάκια που πιάνουν θέσεις πάρκινγκ

Published

on

Η είδηση ότι συνεργεία του δήμου μαζί με την τροχαία θα ξεκινήσουν άμεσα να μαζεύουν τα χαλασμένα μηχανάκια που διατηρούν ορισμένοι επιχειρηματίες, ώστε να κρατάνε θέσεις πάρκινγκ για τους πελάτες τους, ήταν μάλλον η πιο σημαντική πληροφορία της απολογιστικής συνέντευξης Τύπου του δημάρχου Κορινθίων.

Δηλώνω σε όλους τους επαγγελματίες, το φαινόμενο να αφήνουν χαλασμένα μηχανάκια, έξω από τα καταστήματά τους, στον δρόμο, για την στάση των πελατών τους, τελειώνει τις επόμενες μέρες. Καλόν θα είναι να τα πάρουν μόνοι τους, γιατί σύντομα θα μπει συνεργείο του δήμου μαζί με την τροχαία, για να τα μαζέψει…”, είπε ο κ. Σταυρέλης και συνέχισε λέγοντας πως η κατάσταση έχει ξεφύγει.

Θυμίζουμε ότι σε αντίθεση με ό,τι πιστεύεται το παρκάρισμα ενός δικύκλου, παράλληλα με το πεζοδρόμιο είναι απόλυτα νόμιμο. Αρκεί φυσικά, το δίκυκλο να είναι ενεργό όχημα: Να φέρει πινακίδες και να έχει εξοφλήσει τέλη κυκλοφορίας, όχι δηλαδή να είναι ένα εγκαταλειμμένο, διαλυμένο ή χωρίς πινακίδες όχημα. Μάλιστα είναι «πιο σωστό», από νομικής άποψης, από το συνηθισμένο κάθετο παρκάρισμα στους αστικούς δρόμους.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz