Connect with us

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ: Ενεργό το σχέδιο να ενοποιηθούν Περιβολάκια-δικαστικό μέγαρο

Published

on

Απαντήσεις σε ερωτήσεις που του έθεσαν τα τοπικά ΜΜΕ έδωσε ο Νίκος Σταυρέλης, μετά το τέλος της τοποθέτησής του. Το korinthia.net.gr ρώτησε τον δήμαρχο Κορινθίων για το θέμα της νέας κανονιστικής που θα συνταχθεί από την επιτροπή που συστάθηκε και κυρίως για το αν οι αποφάσεις της θα έχουν αναδρομική ισχύ και θα περιλαμβάνουν όσες τυχόν αυθαιρεσίες διαπιστωθούν, ή αν θα ξεκινήσει απίο μηδενική βάση, παραγράφοντας όσα έχουν τελεστεί.

Ο κ. Σταυρέλης ήταν κατηγορηματικός: “εννοείται ότι την ημέρα που θα εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο, ό,τι είναι παράνομο, θα φύγει. Αν είναι δυνατόν να νομιμοποιήσουμε τις παρανομίες. Όλα θα γίνουν όπως θα τα ορίσει η νέα κανονιστική“.

Το δεύτερο ερώτημα που θέσαμε στον κ. Σταυρέλη αφορούσε την ανάπλαση της πλατείας του δικαστικού μεγάρου και την προοπτική να επανέλθει το σχέδιο ενοποίησης της πλατείας Περιβολάκια με τον χώρο του δικαστικού μεγάρου.

Ο κ. Σταυρέλης υποστήριξε πως το αρχικό σχέδιο ανάπλασης της πλατείας προέβλεπε επέκταση της πλατείας μέχρι τα ταξί, κάτι που δεν έγινε: “Αυτό που συζητήσαμε με τον κ. Φλωρίδη αφορά την ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου του Δικαστικού Μεγάρου, στην Εθνικής Αντίστασης, την Κολιάτσου και την Κύπρου. Στο σχέδιό μας, ωστόσο, είναι η ενοποίηση όλου του χώρου, όπως ήταν αρχικά. Δηλαδή ξεκινάμε απο την Ερμού και Κολιάτσου στο δημαρχείο, συνεχίζουμε στην Κύπρου, μπροστά απο την Πλατεία και μετά στην Εθνικής Αντίστασης στην πιάτσα των ταξί…”.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz