Connect with us

Κόσμος

Πανικός στον αέρα: Επιβάτης γρονθοκόπησε αεροσυνοδό και έσπασε την πόρτα της τουαλέτας [βίντεο]

Published

on

Χάος προκάλεσε ένας Βρετανός τουρίστας κατά την διάρκεια πτήσης της Thai Airways. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, το αεροσκάφος εκτελούσε το δρομολόγιο Μπανγκόκ-Λονδίνο, όταν ένας 35χρονος άνδρας που βρισκόταν στην τουαλέτα άρχισε ξαφνικά να φωνάζει και να χτυπά με τις γροθιές του την πόρτα, σπάζοντας τους μεντεσέδες.

Στο βίντεο που τράβηξε μία επιβάτιδα, ένας αεροσυνοδός φαίνεται να πλησιάζει δύο άνδρες που τσακώνονται, προσπαθώντας να τους χωρίσει, προτού δεχθεί τη δυνατή γροθιά που τον ρίχνει στο πάτωμα της καμπίνας.

“Ένας μεγαλύτερος σε ηλικία επιβάτης – με το λευκό T-shirt, προσπάθησε να τον βγάλει έξω. Ξέσπασε καυγάς και κατέληξε να ρίξει γροθιά στον αεροσυνοδό. Νομίζω ότι του έσπασε τη μύτη”, είπε η 22χρονη επιβάτιδα που τράβηξε το βίντεο.

Ο 35χρονος Βρετανός συνέχισε να φωνάζει ακόμα και όταν επέστρεψε στην θέση του. Μετά την γροθιά στον αεροσυνοδό, αρκετοί επιβάτες ενεπλάκησαν προκειμένου να περιορίσουν το βίαιο ξέσπασμα του άνδρα.

Σύμφωνα με την Μητροπολιτική Αστυνομική Υπηρεσία του Λονδίνου, μετά την προσγείωση της πτήσης στο Χίθροου ο 35χρονος άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για βαριά σωματική βλάβη και έκθεση αεροσκάφους σε κίνδυνο, ενώ ένας ακόμη άνδρας (πιθανώς ο αεροσυνοδός) μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένος.

thetoc.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz