Connect with us

EDITOR

Ο Μαρίνος Κονδύλης και η άρνηση μιας υπόθεσης που ήδη είχε!

Published

on

Το post του δικηγόρου στο facebook και η απάντηση του Δημάρχου

Αίσθηση έχει προκαλέσει η ανάρτηση του Δημοτικού Συμβούλου και Δικηγόρου Μαρίνου Κονδύλη περί «δουλειάς» που θέλησε ο Δήμαρχος Κορινθίων να του δώσει και της άρνησης από πλευράς του!

Πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Μαρίνος Κονδύλης είναι εκλεγμένος και εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Νίκου Σταυρέλη! Η πρόταση λοιπόν εύλογα έρχεται να δημιουργήσει «θέμα» αφού πολλοί θα σπεύσουν να πουν πως ο Δήμαρχος «δελεάζει» τρόπον τινά τον αντίπαλο δημοτικό σύμβουλο! Το ύφος άλλωστε της απάντησης καθιστά σαφές πως έτσι εξελήφθη από τον Δημοτικό Σύμβουλο. «Παρόλο που με τιμά η επιλογή σας ως νομικό εκπρόσωπο του Δήμου για την εν λόγω υπόθεση, δυστυχώς δεν μπορώ να δεχτώ αυτή την πρόταση» αναφέρει ο κ. Κονδύλης και συνεχίζει « Ως εκλεγμένος σύμβουλος με τον συνδυασμό της Πνοής Δημιουργίας τον τελευταίο 1,5 χρόνο ασκώ αντικειμενική αντιπολίτευση στην παρούσα δημοτική αρχή με την οποία εγώ προσωπικά και ο συνδυασμός μας (Πνοή Δημιουργίας) διαφωνούμε με αρκετές πολιτικές της. Θεωρώ πρέπον και ηθικό, σεβόμενος τους ψηφοφόρους που με τίμησαν, να αρνηθώ οποιαδήποτε αμειβόμενη θέση θα δημιουργούσε αμφιβολίες στους Δημότες του Δήμου Κορινθίων, ως προς την ακεραιότητα της άσκησης των καθηκόντων μου ως δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης».

Ο κ. Κονδύλης αναφέρει πως το αίτημα έγινε από την Γραμματεία της Οικονομικής επιτροπής στις 26/01/21 και αφορούσε οικονομική προσφορά περι εκπροσώπησης του δήμου Κορινθίων σε νομική υπόθεση.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων ερωτηθείς από το mypressnet δίνει μια διάσταση που ο κ. Κονδύλης δεν αναφέρει στην απάντηση και στο post του. Μιλά ο Βασίλης Νανόπουλος για υπόθεση που από το 2017 «τρέχει» για λογαριασμό του δήμου ο συγκεκριμένος δικηγόρος  και πως πάγια τακτική του ιδίου και της νέας δημοτικής αρχής είναι οι δικηγόροι που έχουν αναλάβει τα προηγούμενα χρόνια υποθέσεις του δήμου και αυτές εκκρεμούν ακόμα, να συνεχίσουν να έχουν την ευθύνη τους αφού γνωρίζουν καλά το ιστορικό και το αντικείμενο τους.

Την απόφαση της Οικονομικής επιτροπής το Νοέμβριο του 2017  υπογράφει ως Πρόεδρος της ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός με τον Μαρίνο Κονδύλη να εκπροσωπεί το δήμο πρώτη φορά στις αρχές Δεκεμβρίου του ίδιου έτους . Η υπόθεση τίθεται εκ νέου ενώπιον ακροατηρίου τον Μάρτιο του 2021 και γι αυτό υπήρξε και η αλληλογραφία με τον κ. Κονδύλη, ως υπεύθυνο δικηγόρο της υποθέσεως!

Συμπερασματικά λοιπόν πρόκειται για παλιά και όχι για νέα υπόθεση εκπροσώπησης του Δήμου Κορινθίων

Ολίσθημα η δημοσιότητα που δόθηκε από πλευράς κ. Κονδύλη χωρίς την αναφορά περί παλαιάς υπόθεσης παρ’ ότι το γνώριζε; Ίσως και όχι εάν κανείς θεωρήσει πως στόχος ήταν μερικά Like και κάποια ένθερμα σχόλια που πραγματικά γράφτηκαν κάτω από την ανάρτηση.

Θα μπορούσε ο κ. Κονδύλης να αρνηθεί για όλους τους λόγους που αναφέρει και να μην το δημοσιοποιήσει;

Σαφώς και θα μπορούσε! Επέλεξε να το δημοσιοποιήσει δημιουργώντας σαφώς εντυπώσεις περί προσεγγίσεως δια της πλαγίας του Δημάρχου

Κέρδη και ζημιές θα μετρηθούν εν καιρώ!

ΥΓ: Νωρίς το μεσημέρι ανακοινώθηκε από τον Πρωθυπουργό ο νέος εκλογικός νόμος

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz