Connect with us

EDITOR

Λ.Μπαζιωτόπουλος: Σηκώσαμε όλο το βάρος της οικονομίας οι λογιστές

Published

on

– Χρήσιμες πληροφορίες για τα επιδόματα που «τρέχουν» και  τα «ψιλά γράμματα» που όλοι πρέπει να προσέχουμε

Κλήθηκαν να σηκώσουν στις πλάτες τους όλο το βάρος της οικονομίας τους μήνες της πανδημίας οι λογιστές και το έπραξαν. «Κάναμε κουπί όλους αυτούς τους μήνες, σηκώσαμε όλο το βάρος σαν κλάδος και η αντιμετώπισή μας είναι το λιγότερο εξευτελιστική» δηλώνει στο Myradio 89,6 και το Θύμιο Τσαρμπό ο λογιστής Λεωνίδας Μπαζιωτόπουλος εκφράζοντας προφανώς έναν ολόκληρο κλάδο που συνεχίζει να βρίσκεται στην «πρώτη γραμμή» ενημερώνοντας και διεκπεραιώνοντας χιλιάδες υποθέσεις.

Ο κ.Μπαζιωτόπουλος αναφέρεται σε όλα τα επιδόματα που τρέχουν, ενημερώνει για το ζήτημα του ενοικίου που αφορά τις επιχειρήσεις που έχουν κλείσει με κρατική εντολή (δεν θα καταβάλλουν ενοίκιο για τους μήνες Φεβρουάριο – Μάρτιο), για την εβδομάδα αναστολών η οποία έχει προθεσμία έως την 31.1, τις αιτήσεις που τρέχουν για τον κόσμο του Πολιτισμού και των Τεχνών και εφιστά την προσοχή για τα «ψιλά γράμματα» τα οποία τις περισσότερες φορές είναι η αιτία που δεν καταβάλλονται χρήματα στους λογαριασμούς των πολιτών.

«Τα περισσότερα προβλήματα καταγράφονται με το iban των δικαιούχων. Οι πολίτες πρέπει να προσέχουν τρία πράγματα. Είναι στο όνομά τους; Είναι ενεργό; Είναι το όνομά τους πρώτο σαν δικαιούχος στο λογαριασμό; Αν κάτι από τα τρία δεν ισχύει τότε δεν αναγνωρίζεται το iban και δεν πιστώνονται χρήματα είτε αφορούν επιδόματα, είτε ενοίκια, είτε οτιδήποτε άλλο χρειάζεται την καταγραφή ενός iban.»

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz