Connect with us

Επικαιρότητα

Μεγάλη απώλεια για την κ.Άννα Κοντονή

Published

on

Τον σύντροφο της ζωής της, τον σύζυγό της για 62 ολόκληρα χρόνια πενθεί η μεγάλη κυρία των Κορινθιακών επιχειρήσεων, κ.Άννα Κοντονή. Η γυναίκα που έχει σφραγίσει με τρόπο ανεξίτηλο όχι μόνο το επιχειρείν της Κορινθίας αλλά και τα κοινά της αφού έχει διατελέσει αντινομάρχης επί Νίκου Ταγαρά, κυρίως όμως την κοινωνική της ζωή με την ευγενική και σεμνή παρουσία της, την φιλανθρωπική της δράση, την ζεστασιά και την ανθρωπιά της, πενθεί την απώλεια του συζύγου της. Ο Νικόλαος Κοντονής ήταν 87 ετών.

Η ίδια η κ.Άννα Κοντονή μιλώντας στην δημοσιογράφο Λίλυ Μουζάκη στην διάρκεια της θητείας της ως αντινομάρχης είχε εξομολογηθεί για τον σύζυγό και την γνωριμία τους: «Αγαπηθήκαμε και παντρευτήκαμε και πολύ μάλιστα».

Εκείνη ήταν μόλις 20 ετών τότε. Από το 1960 έως το 2022 πέρασαν 6Ο χρόνια αγάπης και δημιουργίας. Με επαγγελματικές επιτυχίες και μια οικογένεια αγαπημένη. Με παιδιά και εγγόνια.

Η κηδεία του Νικόλαου Κοντονή, επιφανούς επιχειρηματία και συνιδρυτού της ΦΥΡΚΟ ΑΒΕΕ  θα γίνει αύριο Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 και ώρα 13:00μμ στο 1ο Νεκροταφείο Αθηνών Ιερός Ναός Αγίων Θεοδώρων 1ου Νεκροταφείου Αθηνών.

Θερμά συλλυπητήρια.

 

(Η φωτογραφία είναι από την συνέντευξη της κ.Κοντονή στην Λ.Μουζάκη και στο περιοδικό ΜΑΖΙ)

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz