Connect with us

Επικαιρότητα

Τελικά ήταν επίθεση Νίκα στο Δήμαρχο Κορινθίων η φράση «Έχω πάψει να συζητώ με το Δήμαρχο;»

Published

on

Για αρκετές ημέρες η δήλωση του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα περί παύσης συνομιλιών με το Δήμαρχο Κορινθίων, μονοπώλησε την επικαιρότητα. Μάλιστα θεωρήθηκε ως «γάντι που σηκώθηκε» από πλευράς Περιφερειάρχη στην δήλωση Νανόπουλου πως η συνεργασία με την περιφέρεια δεν είναι αυτή που θα έπρεπε.

Είναι όμως έτσι; Πραγματικά ο Παναγιώτης Νίκας επιτέθηκε στο δήμαρχο Κορινθίων με αιχμή το διοικητήριο και το χώρο κατασκευής του;

Αν κάποιος κάνει τον κόπο να ακούσει το ολιγόλεπτο βίντεο των δηλώσεων Νίκα θα διαπιστώσει πως η φράση απομονώθηκε. Και προφανώς χρησιμοποιήθηκε ως «λάδι στην φωτιά» προκειμένου να εξαχθεί το συμπέρασμα περι τριγμών στους αιρετούς οι οποίοι μάλιστα ανήκουν και στο ίδιο κόμμα.

Τι είπε ο Παναγιώτης Νίκας στην πραγματικότητα;

Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε ερωτώμενος στο ζήτημα του διοικητηρίου.

Αρχικά ενημέρωσε πως τα διοικητήρια της Σπάρτης, της Καλαμάτας, της Αργολίδας και της Τρίπολης έχουν δρομολογηθεί, μόνο «αγκάθι» το διοικητήριο της Κορινθίας το οποίο σκοντάφτει στο θέμα του χώρου. Ο Παναγιώτης Νίκας σε τόνους όχι υψηλούς, όπως είχε πράξει σε συνεδρίαση περιφερειακού συμβουλίου, ανέφερε πως ο ίδιος δεν θα προσυπογράψει μια απόφαση βάσει της οποίας ο χώρος που παραχωρήθηκε στην Ποσειδωνία με τον όρο της κατασκευής διοικητηρίου, θα επιστραφεί. Σημείωσε όμως πως ο ίδιος δεν είναι ταγμένος στην Ποσειδωνία και πως το διοικητήριο είναι υπόθεση των Κορινθίων. Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις συζητήσεις επι του θέματος με τον δήμαρχο Κορινθίων ανέφερε πως έχει πάψει, μετά από 2 χρόνια συνομιλιών, να συζητά, σημείωσε όμως πως και οι δυο έχουν υποχρέωση να συνομιλούν και να συνεννοούνται σε όφελος των πολιτών που τους ψήφισαν.

Το σύνολο των δηλώσεων Νίκα λοιπόν πιστοποιούν πως δεν υπήρξε επίθεση ή αιχμή, υπήρξε καταγραφή μιας πραγματικότητας επί συγκεκριμένου θέματος.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz