Connect with us

EDITOR

Συνομιλία Πνευματικού – Παρασκευά !

Published

on

Σε αντίπαλα εκλογικά στρατόπεδα οι κύριοι Πνευματικός και Παρασκευάς βρήκαν κοινό τόπο στον παιδικό σταθμό του Σοφικού. Ένα έργο για το οποίο έχουν γραφτεί πολλά, με την Δ.Ε Σολυγείας να αισθάνεται παραμελημένη αφού, όπως έχει λεχθεί, ήταν ένα έργο έτοιμο! Ο Μιχάλης Παρασκευάς, αντιπρόεδρος στο κέντρο κοινωνικής πολιτικής του δήμου Κορινθίων το οποίο έχει την ευθύνη του έργου, κοινοποίησε χθες την απόφαση δημιουργίας του παιδικού σταθμού και λειτουργίας του στο παλιό δημοτικό Σοφικού. Η απόφαση συνοδευόταν από την επισήμανση: “Κάποιοι βιάστηκαν λόγο της ενόχλησης τους να πουν πολλά και να με κατηγορήσουν. Εγώ το στοίχημα θα το κερδίσω παρά τις αντιξοότητες, εσείς να είστε έτοιμοι. Διότι απλά εγώ ψάχνω και ψάχνω πολύ. Δεν νοείται άγνοια κύριοι , μόνο ηθελημένη απόκρυψη της αλήθειας.

Υγ. Κρατήστε την φωτογραφία. Θα μας χρησιμεύσει όταν θα ζυγίσουμε την αποτελεσματικότητα μας. Η Αλήθεια σώζει,,😁

Σε αυτήν την ανάρτηση έσπευσε να τοποθετηθεί ο Πρώην Δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός, διαψεύδοντας την τοποθέτηση που προ ημερών είχε κάνει ο Μιχάλης Παρασκευάς πως οι επικεφαλής απαντούν μόνο σε επικεφαλής. Ο πρώην Δήμαρχος λοιπόν και επικεφαλής της παράταξης ¨ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ” απάντησε στον αντιπρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής πολιτικής πως το έργο είναι έτοιμο απο το 2019 και πως τα τρια χρόνια που έχουν απο τότε παρέλθει, αποτελούν καθυστέρηση.

Ο Μιχάλης Παρασκευάς ανταπαντώντας υπενθύμισε πως η πολιτική βούληση κατεγράφη το 2015 και πως έως το 2019 είναι 5 χρόνια εντός των οποίων το έργο δεν λειτούργησε. Το περίεργο σημείο όμως σε αυτήν την απάντηση είναι η αναφορά του Μιχάλη Παρασκευά περί διαδικασιών που έπρεπε να τρέξουν απο την αρχή αφού “κανείς δεν γνώριζε το ιστορικό”!

 

Δείτε την πολύ ενδιαφέρουσα στιχομυθία των δυο ανδρών από την οποία βέβαια δεν προκύπτει το που υπάρχουν ευθύνες διότι το βέβαιο είναι πως υπάρχουν. 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz