Connect with us

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Το ανεξέλεγκτο χάος στους πεζοδρόμους και η μείωση των δημοτικών τελών σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο

Published

on

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον αναμένεται σήμερα στις 6.00 το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο Κορινθίων, τόσο στα προ ημερησίας διάταξης θέματα όσο και στην κύρια ατζέντα. Η ανοιχτή και ξεκάθαρη δήλωση Σταυρέλη ότι στο συμβούλιο θα τεθεί το θέμα της ανεξέλεγκτης και χωρίς μέτρο αυθαίρετης κατάληψης δημοτικών κοινόχρηστων χώρων, στο κέντρο της πόλης φέρνει ένα θέμα που ενοχλεί πάρα πολλούς πολίτες, αλλά θα προκαλέσει αντιπαράθεση και με τους ανθρώπους της εστίασης.

Έγραψε ο Νίκος Σταυρέλης

Η κατάσταση με την αυθαίρετη κατάληψη δημοτικών κοινόχρηστων χώρων στο κέντρο της πόλης μας, στους πεζόδρομους και όχι μόνο, έφτασε στο απροχώρητο. Δυστυχώς ο Δήμος δεν έχει Δημοτική Αστυνομία τα τελευταία 10 χρόνια. Δικαίως οι πολίτες διαμαρτύρονται.

Την Δευτέρα συζητάμε το θέμα, εκτάκτως, στο Δημοτικό Συμβούλιο και λαμβάνονται σημαντικές αποφάσεις. Τέρμα στην ανομία, την αταξία και την αυθαιρεσία. Δεν καταλαβαίνω τίποτα και από κανένα. Λειτουργώ για το δημόσιο συμφέρον”.

Βέβαια, για τους τελευταίους υπάρχει ένα πολύ γλυκό …τυράκι. Είναι η αναμενόμενη και υπεσχημένη μείωση των δημοτικών τελών κοινόχρηστων χώρων, όπως και μια σειρά άλλων μειώσεων δημοτικών τελών, που θα δώσουν ανακουφιση σε πολλές και διαφορετικές κατηγορίες δημοτών.

 

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz