Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Κορινθία τη… σήμερον!

Published

on

Στους Αγίους Θεοδώρους λέει θα είναι ο Σταθμός ματαφόρτωσης των απορριμμάτων για το δήμο Λουτρακίου. Βόλτα θα τα κάνετε καλέ τα σκουπίδια; Από το Λουτράκι και τα Ίσθμια στους Αγίους και μετά πάλι πίσω για Σπαθοβούνι; Να ξεμυρίσουν θέλετε; Παράλογο φαίνεται ως απόφαση αλλά να ήταν το μόνο!

 

Και τι δεν έχει ακούσει η Διοίκηση του νοσοκομείου Κορίνθου για την καθαριότητα και την απόδοσή της σε ιδιώτη. Με μπροστάρη το ΚΚΕ έχει δημιουργηθεί θέμα για ακόμα μια φορά, άλλωστε όλοι γινόμαστε θεατές των ίδιων επιχειρημάτων όταν για εργασία στο δημόσιο υπάρχει ανάθεση σε ιδιώτη.

 

Δεν λείπει από εκδηλώσεις που γίνονται στο Σοφικό και γενικά στην Σολυγεία ο Νίκος Σταυρέλης. Λογικό! Είναι μια περιοχή στην οποίαν θέλει να έχει πρωτιά αν και επι της ουσίας…μονοεδρική είναι!

 

Καληνύχτα αναρτά στο διαδίκτυο ο Δημήτρης Μπίτζιος και παίρνει 500 Like και καμιά 50αριά σχόλια. Για τα led, τα απορρίμματα, την πολεοδόμηση ανεβάζει ο Αλέξανδρος πνευματικός ή ο Νίκος Σταυρέλης και με την βία φτάνουν τα 30. Τα…ανάλαφρα επιλέγει ο κόσμος και όχι τα βαριά, τα σοβαρά! Έτσι πρέπει; Όχι! Είναι όμως μια πραγματικότητα που όλοι θα πρέπει να την λάβουν υπόψιν τους.

 

Όμορφη ήταν η εκδήλωση με την ΑΕΚ και τον Κύψελο την περασμένη Δευτέρα στο στάδιο της Κορίνθου αλλά…πολλή γκρίνια βρε παιδιά. Εγώ το διοργάνωσα, εσύ το διοργάνωσες ή αυτός; «Σφάζονται» τα παλληκάρια διαδικτυακά για την πατρότητα της ιδέας και το «τρέξιμο» αφήνοντας δυστυχώς μια αίσθηση άσχημη στην κοινωνία. Μήπως από την αρχή της εκδήλωσης θα έπρεπε όλα αυτά να είχαν καλύτερα οργανωθεί; Να έχει υπάρξει ανακοίνωση εκ των διοργανωτών και βεβαίως και προβολή της εκδήλωσης; Καλό το τρέξιμο παιδιά αλλά να μην τρέχουμε τζάμπα!

 

Βαριά τα δια ζώσης σύμβουλοι! Καλά καλά δεν ξεκίνησαν και καταγράφουμε απουσίες! Και πες στο ΔΣ. Έχει αποδυναμωθεί ο ρόλος του και δεν έρχονται τα σοβαρά θέματα. Στην οικονομική επιτροπή; Άραγε τι δικαιολογία έχετε οι της μειοψηφίας;

 

Πρόεδρε αν έχεις παράπονα και μάλιστα μεγάλα όπως ακούγεται και όπως ο ίδιος λές όπου σταθείς και βρεθείς, έχει επιλογή! Διαχώρησε τη θέση σου, παρέδωσε την προεδρία και μετά..πες ότι θέλεις! Μόνο τον εαυτό σου εκθέτεις επι της παρούσης.

 

 

 

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz