Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Εργασίες στην παραλία του Ξυλοκάστρου

Published

on

– Παρέμβαση του επικεφαλής της μειοψηφίας Σπύρου Καραβά 

Για άλλη μια χρονιά συνεχίζονται οι εργασίες στην παραλία νότια του Αρίωνα και του Φαντίρα, που περιλαμβάνουν κυρίως μπάζωμα της παραλίας και επέκταση και εμπλουτισμό των προβόλων με μια σειρά απευθείας αναθέσεων για “καθαρισμό παραλιών” από την δημοτική αρχή.
Ως συνδυασμός συμφωνούμε και επικροτούμε τέτοιες παρεμβάσεις προστασίας των ακτών του δήμου μας από την διάβρωση, ένα φαινόμενο με πολλές δυσμενείς επιπτώσεις για την περιοχή μας.
Διαφωνούμε με τη λογική των παρεμβάσεων χωρίς συνολική μελέτη, καθώς πιστεύουμε ότι αυτές οι παρεμβάσεις, αργά οι γρήγορα, μεταφέρουν το πρόβλημα της διάβρωσης, διογκωμένο μάλιστα, σε γειτονικές παραλίες του δήμου μας και στην προκειμένη στην παραλία του αισθητικού μας πευκοδάσους.
Διαφωνούμε με την προτεραιοποίηση των αναγκών σε τέτοιες παρεμβάσεις, καθώς θεωρούμε ότι πρώτιστη ανάγκη για επέμβαση στο Ξυλόκαστρο είναι η περιοχή της Αριστοναυτών από το γήπεδο του Ηρακλή έως και την Αθανασοπούλου, όπου η διάβρωση απειλεί μια ολόκληρη πόλη και η παραλία του Πευκιά μας.
Όσον αφορά τις “φωνές” που λένε“Εσείς τι κάνετε ως αντιπολίτευση”…
Οι καταγγελίες για έργα στα όρια της νομιμότητας των εκάστοτε δημοτικών αρχών στο Ξυλόκαστρο ως δια μαγείας σταμάτησαν με την εκλογή της νυν δημοτικής αρχής το 2019…Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.
Θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε τα προβλήματα, να προτείνουμε λύσεις αυτών και να ελέγχουμε τη δημοτική αρχή σε όσα διαφωνούμε, αποφεύγοντας τη “μαύρη” αντιπολίτευση που έζησε ο δήμος μας τα προηγούμενα χρόνια.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz