Connect with us

EDITOR

Καμπανάκι κινδύνου: Σε αδιέξοδο η Σπάρτη με τα σκουπίδια

Published

on

10 μήνες έχουν περάσει από την υπογραφή της σύμβασης για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο ωστόσο επι της ουσίας το έργο δεν έχει ξεκινήσει. Οι Δήμοι διαχειρίζονται τα απορρίμματά τους όπως μέχρι τώρα, με αλχημείες, χωματερές και τερτίπια που φυσικά δεν λύνουν το πρόβλημα αλλά βάλλουν το περιβάλλον. Την ίδια ώρα βέβαια που τα απορρίμματα αυξάνονται με μεγάλη ταχύτητα.

Τον κώδωνα του κινδύνου για το αδιέξοδο στο οποίο οδηγούνται ακόμα κι αυτές οι λύσεις κρούει η πρώην Αντιπεριφερειάρχης και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Πελοποννήσου επί αρχής Τταούλη, Ντίνα Νικολάκου σημειώνοντας πως η Σπάρτη έχει ήδη βρεθεί σε αδιέξοδο.

Η ανάρτηση της είναι επικριτική και σκωπτική, υπενθυμίζει τους “εχθρούς” του έργου που έγιναν τιμητές αλλά και τον χρόνο που περνά οδηγώντας την μια περιοχή πίσω απο την άλλη σε αδιέξοδο. 

“Η Σπάρτη αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα με τα απορρίμματα! Σε αδιέξοδο οδηγούνται και άλλες πόλεις της Πελοποννήσου!
Μοναδική λύση η έναρξη λειτουργίας των μονάδων ολοκληρωμένης διαχείρισης του έργου ΣΔΙΤ…
Τώρα πια όλοι το αντιλαμβάνονται…
Νοιώθω περήφανη που δικαιώνεται η μεγάλη μας προσπάθεια για να λυθεί αυτό το μεγάλο πρόβλημα και ας “αγωνίζονται” κάποιοι εχθροί του έργου χθες… να παρουσιάζονται ως προστάτες του σήμερα…
Οι δέκα μήνες από την υπογραφή της έναρξης ισχύος πέρασαν…
Μετράμε πλέον αντίστροφα…Διαφορετικά οι εξελίξεις θα είναι απρόβλεπτες και οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν…”

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz