Connect with us

EDITOR

Δήμητρα Νάκου: Θέλω να ανατρέψω τα δεδομένα

Published

on

Οι εκλογές των δικηγόρων, η εκλογή και…το σύνθημα που μας θύμισε τον ΓΑΠ!

Συμμετείχε στις πρόσφατες εκλογές του δικηγορικού συλλόγου της Κορίνθου και εξελέγη. Η κυρία Δήμητρα Νάκου γνωστή δικηγόρος της πόλης της Κορίνθ7ου αλλά και απο την συμμετοχή της στα κοινά ως υποψήφια κατόρθωσε να συγκεντρώσει την εμπιστοσύνη των συναδέλφων της και να εκλεγεί, έχοντας πια την ευκαιρία, όπως η ίδια δηλώνει, να ανατρέψει απο την θέση που κατέχει τα δεδομένα!

Η εκλογική διαδικασία χαρακτηρίζεται ως “μάχη μαχών” προκειμένου να αποδώσει το αξιόλογο των προσώπων που συμμετείχαν και βεβαίως το εύρος της επιτυχίας.

“Ογδόντα οκτώ (88) Συνάδελφοι (Δικηγόροι)- Εκλέκτορες του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου τιμήσατε το Όραμά μου στις εκλογές της 28ης Νοεμβρίου 2021 στον κλάδο μας. Ως Πρώτη Αναπληρωματική Σύμβουλος στη “Μάχη των Μαχών” δεσμεύομαι να εργαστώ επιστημονικά και παραγωγικά για τον κλάδο μας και την κοινωνία από αυτή τη θέση, ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ (στην κυριολεξία του όρου) ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. Οι Μάχες Δίνονται με Ενότητα και Όραμα εις το Διηνεκές. Π Α Μ Ε” θα γράψει η ίδια στο προσωπικό της προφίλ δανειζόμενη – μέρες που είναι- το προεκλογικό σύνθημα του Γιώργου Παπανδρέου – πάλαι ποτέ ως Πρωθυπουργός, το ΠΑΜΕ!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz