Connect with us

Ελλάδα

Καιρός: Χριστούγεννα με θερμοκρασίες Πάσχα «βλέπει» ο Μαρουσάκης -Τα αποκαλεί «Πασχούγεννα»

Published

on

Ασυνήθιστες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν το προσεχές διάστημα, μέχρι και τα Χριστούγεννα, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους.

Το βασικό στοιχείο στο οποίο φαίνεται να συνηγορούν αρκετοί ειδικοί είναι οι υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή που αναμένεται να καταγραφούν τις προσεχείς ημέρες. Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEN Κλέαρχο Μαρουσάκη, μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας αναμένονται διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας από την Ιταλία που θα φέρουν βροχές σε αρκετές περιοχές. Από την Παρασκευή, ωστόσο, όπως είπε, αναμένεται βελτίωση του καιρού και άνοδος της θερμοκρασίας ίσως και πάνω από τους 20 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Χριστούγεννα με θερμοκρασίες… Πάσχα
Σε ανάρτησή του, μάλιστα, ο κ. Μαρουσάκης άφησε να εννοηθεί ότι θα γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα με θερμοκρασίες… Πάσχα:

«Aπό Πέμπτη θα δούμε θερμοκρασίες προς τα νότια ακόμη και κοντά στους 23 βαθμούς. Με άλλα λόγια, το φθινόπωρο έχει πάει προς τα πίσω και ο Δεκέμβρης θυμίζει Οκτώβρη. Καθόλου κακό αυτό αν η όλη κατάσταση συνδυαστεί με την ενεργειακή κρίση και αν βέβαια κάποιους δεν ενοχλεί να υποδεχτούν φέτος τον Άη Βασίλη από τη θάλασσα και τα Χριστούγεννα να θυμίζουν Πάσχα, δηλαδή Πασχούγεννα! Καλημέρα σε όλες και σε όλους!».

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz