Connect with us

Ελλάδα

Δεν ξαναέγινε: Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει τώρα ότι από λάθος καταψήφισε τα 600 ευρώ στους ένστολους, και άλλαξε ψήφο!

Published

on

 Αλαλούμ στον ΣΥΡΙΖΑ με το έκτακτο επίδομα των 600 ευρώ στους ένστολους, αφού χθες καταψήφισαν την τροπολογία και σήμερα λένε πως έγινε λάθος και θέλουν να αλλάξουν την ψήφο!

Από την αξιωματική αντιπολίτευση λένε πως εκ παραδρομής καταψήφισαν την τροπολογία, με αποτέλεσμα να τρέχουν σήμερα προκειμένου να διορθώσουν την ψήφο και να υπερψηφίσουν. Αποδίδουν, μάλιστα, στην εισηγήτρια Γιώτα Πούλου την καταψήφιση της τροπολογίας για την παροχή έκτακτου επιδόματος 600 ευρώ στους ένστολους της ΕΛ.ΑΣ., του Λιμενικού Σώματος, των Πυροσβεστών και Σωφρονιστικών Υπαλλήλων.

Το προεδρείο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αξιοποιώντας τη δυνατότητα που δίνει ο Κανονισμός της Βουλής, διόρθωσε σήμερα το πρωί την ψήφο του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να καταγραφεί ότι είναι υπέρ της συγκεκριμένης ρύθμισης.

Όπως προκύπτει από τα πρακτικά της συνεδρίασης, η κυρία Πούλου, αν και είχε εκφραστεί θετικά για την τροπολογία, στο τέλος της διαδικασίας ψήφισε κατά. Η ίδια αναμένεται μάλιστα να κάνει και δημόσια διευκρίνιση.

Χθες, πάντως, τη ρύθμιση εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε και το ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη, ενώ όλα τα υπόλοιπα κόμματα υπερψήφισαν, ακόμη και το ΚΚΕ.

Πηγή: iefimerida

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz