Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Θα δώσει χρίσμα το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στο δήμο Κορινθίων;

Published

on

Η συζήτηση για τα βουλευτικά ψηφοδέλτια έχει ανοίξει με τους εν ενεργεία αλλά και τους επιθυμούντες να δραστηριοποιούνται έντονα ώστε να πείσουν το κόμμα για την χρησιμότητα της επιλογής του. Στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ υπάρχει κινητικότητα όμως αυτή δεν θα πρέπει να οριοθετείται στην βουλευτική έδρα που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εξασφαλίζει. Το κόμμα, ένα κόμμα εξουσίας πάλαι ποτέ, θα πρέπει να δηλώσει παρουσία και στα αυτοδιοικητικά. Η φημολογία περί στήριξης του Πέτρου Τατούλη στην Περιφέρεια είναι έντονη παραμένει όμως ακόμα φημολογία.

Για τα του δήμου Κορινθίων επικρατεί η απόλυτη σιωπή. Ο πρώην δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός είχε αποκηρύξει το κόμμα και την δική του κομματική ταυτότητα δηλώνοντας στα τελευταία χρόνια ‘πολιτικά άστεγος‘ όμως τα πράγματα τώρα είναι διαφορετικά.

Ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ κατεβάζει υποψηφιότητα στον δήμο της πρωτεύουσας. Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ όχι;

Κι αν ναι, ποια θα είναι η υποψηφιότητα; Θα είναι ο Νίκος Σταυρέλης; Θα επιλεγεί άλλο πρόσωπο, χωρίς αυτοδιοικητικό παρελθόν με τον πρώην Δήμαρχο; Και πόσο θα ωφελήσει μια τέτοια επιλογή το Νίκο Σταυρέλη που σήμερα συγκροτεί παράταξη απ όλους τους χώρους; Μην ξεχνάμε πως στήριξη στην ΠΝΟΗ έχουν δηλώσει στελέχη που δεν ανήκουν στον προοδευτικό χώρο.

Ο χρόνος είναι ελάχιστος εκλογικά. Η όποια κίνηση θα πρέπει να γίνει τώρα. Για να έχει αξιώσεις.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz