Connect with us

EDITOR

Η “χρυσή” ευκαιρία του Αποστόλη Γεώργαρη

Published

on

Πρόσφατα αναδείχτηκε Πρόεδρος της Τοπικής της Νέας Δημοκρατίας στην Κόρινθο. Επιθυμία του ήταν η υποψηφιότητα για την θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ ωστόσο γ κάθοδος Παρασκευά και η δημαρχιακή στήριξη σε αυτήν ακύρωσε αυτά τα σχέδια οδηγώντας τον σε μια άνετη ουσιαστικά επικράτηση στην τοπική.

Ήταν βήμα πίσω για το νεαρό Πρόεδρο η υπαναχώρηση έμπροσθεν της επιλογής Παρασκευά;

Οπως αποδεικνύεται όχι και όχι μόνο διότι ο Μιχάλης Παρασκευάς δεν κατόρθωσε να εκλεγεί στη θέση του Προέδρου αλλά ούτε και στην σύνθεση της νέας διοικούσας. Ο Αποστόλης Γεώργαρης έχει την χρυσή ευκαιρία να δείξει και να αποδείξει μέσα από την προεδρία της τοπικής όχι το λάθος της επιλογής όσων στήριξαν Παρασκευά αλλά την δική του δυναμική και  ικανότητα. Πως;

Μεταμορφώνοντας την τοπική. Ένα όργανο ουσιαστικά αδρανές και χωρίς παρεμβατικότητα στην πόλη, στην κοινωνία, στα κοινά. Καθιστώντας το όχι μόνο ενεργό αλλά και παρεμβατικό. Με υπόσταση. Με θέση.

Η πρώτη κίνηση “έδειξε τα δόντια” του νέου Προέδρου όταν η ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) ασχολείτο με τις διαδικασίες και την κατανομή των θέσεων. Η ανακοίνωση – απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν καταπέλτης. Η Τοπική του ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζουμε δημοσιοποίησε ανακοίνωση εγκαλώντας τους Βουλευτές της Κορινθίας για την ψήφο τους στο νέο νομοσχέδιο των λαικών αγορών. Η Τοπική “σήκωσε το γάντι” και απάντησε για λογαριασμό όλων, αφήνοντας σε 2η μοίρα το ανώτερο τυπικά όργανο την ΔΕΕΠ η οποία, δεν ξέρουμε αν έλαβε γνώση της ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα όμως δεν ήταν εκείνη που του απάντησε.

Ασφαλείς πληροφορίες μας λένε πως ο Πρόεδρος της Τοπικής επικοινώνησε λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ με τους τρεις βουλευτές και τους ενημέρωσε για την πρόθεσή του να απαντήσει. Και απάντησε σκληρά!

Η μη απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτήν την ανακοίνωση που έφερε την υπογραφή του Αποστόλη Γεώργαρη και του Ανέστη Γκρούτση δεν είναι η είδηση. Η είδηση είναι πως η ΔΕΕΠ και ο Πρόεδρος Δημήτρης Σουφρίλας έδειξαν όχι αργά αλλά ανύπαρκτα αντανακλαστικά. Μπήκαν στην σκιά της τοπικής δίνοντας δείγματα γραφής και βεβαίως προοικονομώντας τα όσα μελλοντικά μπορούν να συμβούν.

Ο Αποστόλης  Γεώργαρης είναι νέος. Επιχειρηματίας. Με εμπειρίες, γνώσεις και επιτυχίες στον επαγγελματικό του τομέα. Είναι δικτυωμένος σε υψηλά κλιμάκια και παρεμβατικός. 

Η τοπική της Νέας Δημοκρατίας , είναι ίσως “φτωχή” μπροστά σε αυτό το βιογραφικό είναι όμως σκαλοπάτι.

Άλλωστε έχει ξαναγίνει. 15 χρόνια πριν η Κορινθία είχε μια ΟΝΝΕΔ που μεσουρανούσε. Μια οργάνωση νέων με άποψη, παρέμβαση με παρουσία σε κάθε τομέα της πόλης. Οι δράσεις της απασχόλησαν ολόκληρη τη χώρα, όλα τα κραταιά στελέχη του κόμματος είχαν έρθει στις εκδηλώσεις της.

Τότε αιτία ήταν ένας Πρόεδρος, ο Βασίλης Μπαλάφας.

Μπορεί να είναι και τώρα ένας Πρόεδρος. Αρκεί να το θελήσει! 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz