Connect with us

Κορινθία

Η διατροφή μετά τις γιορτές από τον διαιτολόγο Παναγιώτη Μητρογιάννη (video)

Published

on

Οι γιορτές των Χριστουγέννων μπορεί να τελείωσαν ωστόσο πολλοί από εμάς μπήκαμε στην καθημερινότητα κουβαλώντας τις συνέπειες από την εορταστική διατροφική υπερβολή που προηγήθηκε.

Πώς μπορούμε να βαδίσουμε διατροφικά προκειμένου να φέρουμε ξανά ισορροπία στο σώμα μας και την υγεία μας;

Για να πάρουμε απάντηση στο ερώτημα αυτό καλέσαμε στο στούντιο του My Radio 89,6 τον διαιτολόγο και αθλητικό διατροφολόγο Παναγιώτη Μητρογιάννη, για να μας δώσει χρήσιμες συμβουλές, για τα βήματα που πρέπει να κάνουμε όσοι θέλουμε όχι μόνο να απαλλαγούμε από τα κιλά των εορτών αλλά και να αποκτήσουμε ωφέλιμες και ισορροπημένες διατροφικές συνήθειες.

Η αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο τρεφόμαστε δε θέλει κόπο αλλά τρόπο, εξηγεί ο Παναγιώτης Μητρογιάννης. Το βασικό είναι να έχεις ρεαλιστικό στόχο και πρόγραμμα. Οι αυστηρές και στερητικές δίαιτες μπορεί να έχουν αρνητικό αποτέλεσμα και να μας οδηγήσουν πάλι πίσω στις παλιές μας συνήθειες. Είναι προτιμότερο να στοχεύουμε σε μια απώλεια κιλών μέσα σε μεγαλύτερο ορίζοντα χρόνου υιοθετώντας ένα πρόγραμμα διατροφής που μας ταιριάζει.

Παράλληλα με την διατροφή βέβαια χρειάζεται και άσκηση γιατί τίποτε δε δουλεύει από μόνο του. Η ενυδάτωση επίσης είναι βασική. Όσο για τις κακές επιρροές που μπορούν να μας… παρασύρουν, ο Παναγιώτης Μητρογιάννης προτείνει να γίνουμε εμείς η καλή επιρροή στους άλλους.

Δείτε και ακούστε περισσότερα για τα βήματα προς μια πιο υγιή και ισορροπημένη διατροφή στο βίντεο που ακολουθεί:

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz