Connect with us

EDITOR

Στα “χνάρια” του Β.Πανταζή ο Δ.Πρωτόπαππας, απαξιώνει τους δημοτικούς συμβούλους;

Published

on

Θέση στην απόφαση που έλαβε χθες το Δημοτικό συμβούλιο Κορινθίων για την ανέγερση του νέου αστυνομικού μεγάρου στον κόμβο Εξαμιλίων με την παραχώρηση οικοπέδου του δήμου, λαμβάνει ο Δημήτρης Πρωτόπαπας, ενεργός πολίτης που επιδιώκει να γίνει Δήμαρχος.

Ο κ.Πρωτόπαπας στην δήλωση του αναρωτιέται για το μνημόνιο συνεργασίας με το Υπουργείο αφήνοντας να εννοηθεί πως αμφισβητεί την ύπαρξή του, ωστόσο το σημαντικότερο είναι η απαξία προς τους δημοτικούς συμβούλους που υπερψήφισαν την παραχώρηση θεωρώντας πως…ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ τι ψήφισαν!

Γράφει συγκεκριμένα: 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΆΣ
ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ
———————————————
ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΩΡΕΑΝ ΜΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ.
ΣΤΟ ΛΕΧΑΙΟ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ,ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΑΝ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.
ΓΙΑΤΙ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ;;
ΓΙΑΤΙ ΧΑΡΙΣΑΜΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Η ΟΧΙ ;
ΟΙ 22 ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ;
ΑΣ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΟΙ !
Υπενθυμίζουμε εδώ πως ιδία στάση έναντι των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων είχε λάβει πριν απο λίγες ημέρες και ο κ.Βασίλης Πανταζής, έτερος ενεργός πολίτης πλέον αφού δεν κατόρθωσε να εκλεγεί στις τελευταίες εκλογές , στο ζήτημα της πολεοδόμησης του 6ου Συντάγματος Πεζικού. Ο κ.Πανταζής είχε ευθαρσώς αναφέρει πως δεν μπορούν να ψηφίζουν σύμβουλοι που δεν είναι απο την Κόρινθο!
Αληθινά, ο τρόπος που πολιτεύονται έχει ενδιαφέρον και ενδεχομένως να εξηγεί αυτός τους ο τρόπος, το αποτέλεσμα της μη εκλογής και των δυο. 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz