Connect with us

EDITOR

Β.Πανταζής: Δεν ξέρουν τι ψηφίζουν οι σύμβουλοι, δεν είναι Κορίνθιοι!

Published

on

Πλήρης η απαξίωση προς τους δημοτικούς συμβούλους της Κορίνθου από τον πρώην σύμβουλο και πρώην επικεφαλής παράταξης Βασίλη Πανταζή. Ο κ.Πανταζής σε ραδιοφωνικό αέρα το πρωί, μιλώντας για την πολεοδόμηση του στρατοπέδου και σημειώνοντας πως ο ίδιος γνωρίζει το στρατόπεδο πολύ καλά επειδή μεγάλωσε δίπλα στο στρατόπεδο, καταλόγισε όχι απλά άγνοια στους δημοτικούς συμβούλους αλλά και μη νομιμοποίηση να λαμβάνουν τέτοιες αποφάσεις γιατί δεν είναι από την Κόρινθο!

“Πως μπορεί να αποφασίζει κάποιος που είναι από το Σοφικό ή το Χιλιομόδι” αναρωτήθηκε λέγοντας πως το  αρμόδιο όργανο για να αποφανθεί ήταν το τοπικό συμβούλιο της Κορίνθου, σημειώνοντας την απουσία και της επιτροπής διαβούλευσης.

 

Η πλήρως απαξιωτική αναφορά ολοκληρώθηκε με την επισήμανση πως οι σύμβουλοι ψηφίζουν υπό το καθεστώς φόβου για την θέση και τον μισθό τους κάνοντας λόγο για δημοτική αρχή που λαμβάνει αποφάσεις όπως τα απολυταρχικά καθεστώτα! Εκλεγμένη δημοτική αρχή, εκλεγμένοι σύμβουλοι δέχονται μια πραγματικά σοκαριστική επίθεση! Επειδή λειτούργησαν ως πλειοψηφία; Επειδή η δημοτική αρχή κατόρθωσε να λειτουργήσει και να διοικήσει με την απλή αναλογική; Ο ίδιος γνωρίζει.

 

Ως τι τοποθετήθηκε ο κ.Πανταζής; Ως απλός πολίτης είπε. Προφανώς με αυτήν την ιδιότητα επιτέθηκε στους εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους χαρακτηρίζοντας ουσιαστικά «άβουλα πιόνια», αφαιρώντας τους την όποια αγάπη μπορεί να έχουν για τον τόπο που ζουν είτε είναι η Κόρινθος είτε το Σοφικό, και βεβαίως μονοπωλώντας την γνώση! Προφανώς και η άποψη του μελετητή προσπεράστηκε. Όπως και το γεγονός ότι ιδιοκτήτης παραμένει το ΤΕΘΑ και δίχως την δική του έγκριση δεν μπορεί να γίνει.

Ο κ.Πανταζής οριοθέτησε την βεβιασμένη παρέμβαση στις εκλογές που πλησιάζουν. Προφανώς γι αυτό και ανέφερε πως οι απέναντι θα αποτελέσουν ενιαία παράταξη. Το ποιος έχει την πρεμούρα των εκλογών πάντως…ελέγχεται!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz