Connect with us

EDITOR

Δήμαρχος πίσω από το Δήμαρχο ο Π.Καλλίρης; – Ποιός ο ρόλος των συμβούλων της Δύναμης Εξέλιξης;

Published

on

Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Κορίνθου η παράταξη του Πελοπίδα Καλλίρη απείχε. Σύσσωμη. Η απουσία αυτή αποτέλεσε αντικείμενο ανάρτησης την ίδια ημέρα του επικεφαλής της ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ με την καταγραφή του ερωτήματος “Τι συμβαίνει στην παράταξη του Δημάρχου;”

Σήμερα ο Αλέξανδρος Πνευματικός υπενθύμισε πως ανάλογα έχουν πράξει οι ίδιοι σύμβουλοι σε άλλες περιπτώσεις στο πρόσφατο παρελθόν, οδηγώντας το συμβούλιο είτε σε ακύρωση είτε σε μη λήψη απόφασης, αυτής που ο Δήμαρχος θα επιθυμούσε αφού η πλειοψηφία δεν υπήρχε. “Διαπραγματεύονται ζητήματα για τη νομή της εξουσίας” είπε με ξεκάθαρο τόνο ο πρώην δήμαρχος καταλογίζοντας στους συμβούλους τακτικές προσωπικού συμφέροντος που δεν τους τιμούν. “Δεν υπάρχει διαφοροποίηση στην πολιτική του κυρίου Νανόπουλου. Τουλάχιστον όταν ο ίδιος αλλάζει πολιτική σε κάποια ζητήματα το δηλώνει. Οι σύμβουλοι λειτουργούν με μια  απαράδεκτη  τακτική που δεν τους τιμά.

Στην τακτική που πολλοί δημότες βλέπουν στις κινήσεις των συμβούλων της Δύναμης Εξέλιξης ερώτημα παραμένει η στάση  του επικεφαλής Πελοπίδα Καλλίρη. Είναι με τις ευλογίες του; Θεωρεί πως έτσι ουσιαστικά ο ίδιος είναι Δήμαρχος στη θέση του Δημάρχου αφού κατα το δοκούν μπορεί “ρυθμίζοντας” την πλειοψηφία να οδηγεί τις εξελίξεις εκεί που θέλει;

“Ο κ.Καλλίρης έπαιξε το παιχνίδι τουκ. Νανόπουλου για να γίνει αλλαγή στο δήμο Κορινθίων και τώρα κρυπτόμενος προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα. Είναι πρόσκαιρα όμως. Λυπάμαι” κατέληξε ο Αλέξανδρος Πνευματικός.

Ισχύουν τα όσα λέγονται δημοσίως απο τον Πρώην Δήμαρχο; Αν ναι, θα ναι μια τακτική που θα παρακολουθήσουμε ως το τέλος της θητείας; Έχει ο Δήμαρχος εναλλακτικές; 

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz