Connect with us

EDITOR

Η Κόρινθος φόρεσε τα γιορτινά της και σας περιμένει! (photos & video)

Published

on

Άκρως εορταστική η πόλη της Κορίνθου περιμένει ντόπιους και επισκέπτες να την επισκεφτούν και να την χαρούν! Ο διάκοσμος είναι εντυπωσιακός σε αρκετά σημεία της πόλης.  Το δέντρο επιβλητικό στην πλατεία Παναγή Τσαλδάρη, σήμερα τοποθετείται και το παραδοσιακό καραβάκι στην πλατεία του Φλοίσβου.

Οι έμποροι συμβάλλοντας στόλισαν όχι μόνο τις βιτρίνες τους αλλά και τα δέντρα τω πεζοδρόμων με όμορφα Αλεξαδρινά.

Η αγορά της πόλης προσφέρεται για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια και με ένα ευέλικτο ωράριο είναι έτοιμη να υποδεχτεί τον κόσμο προκειμένου να πραγματοποιήσει τις αγορές του. To εορταστικό πρόγραμμα των καταστημάτων  είναι :

 

Ενώ σε spot λίγων δευτερολέπτων το τουριστικό τμήμα του δήμου αποτύπωσε όλους τους λόγους που αξίζει κανείς να περάσει τις γιορτές του στην Κόρινθο!

Αύριο αναμένεται να δοθεί στην δημοσιότητα και το Πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για το οποίο απο κοινού δούλεψαν, το τμήμα Πολιτισμού, το ΚΕΠΑΠ και το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής.  ‘Καρδιά” αυτών των εκδηλώσεων θα είναι το χωριό του Άι Βασίλη στην πλατεία Παναγή Τσαλδάρη το οποίο θα λειτουργήσει ανήμερα και Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς απαλοίφοντας από την πόλη την ησυχία της αργίας που κάθε χρόνο παρατηρείται!

 

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz