Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Γ.Πούρος: Η μελέτη του βρεφονηπιακού Σοφικού γίνεται απο την αρχή γιατί άλλαξε το ΦΕΚ

Published

on

Ο Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Γιώργος Πούρος αναφέρθηκε στο αποψινό δημοτικό συμβούλιο στο θέμα του βρεφονηπιακού σταθμού στο Σοφικό και τις ενέργειες της τεχνικής υπηρεσίας, στην αλλαγή της νομοθεσίας που επέβαλλε την τροποποίηση της μελέτης η οποία είναι σε εξέλιξη. Ο Αντιδήμαρχος απάντησε και στα όσα ανέφερε στην παραίτηση του από την προεδρεία του ΚΚΠ ο κ.Βασίλης Ταγαράς.

‘Όταν ανεβήκαμε στο Σοφικό παρουσιάστηκε το νέο σχέδιο του βρεφονηπιακού σταθμού διότι άλλαξε το ΦΕΚ και έπρεπε να δημιουργηθεί η μελέτη από την αρχή. Η νομοθεσία άλλαξε! Τα ξεκινήσαμε  όλα από το μηδέν! Και με ρωτάτε σήμερα γιατί δεν απαντήσαμε πέρυσι το Σεπτέμβρη.

Εκεί ήσουνα ή έλειπες Βασίλη; Αν καθυστερεί η τεχνική υπηρεσία να κάνετε μελέτη μόνος σας. Αφήστε το παιχνιδάκι κατά της τεχνικής υπηρεσίας. Λέτε και με προκαλέσατε, ο προυπολογισμός ενός νομικού προσώπου πότε συντάσσεται συνάδελφοι· Νοέμβριο μήνα του προηγούμενου χρόνου! Και εκεί μαζεύουμε· και τις απαιτήσεις των νομικών προσώπων! Τα αγνοείτε αυτά; Αν ναι, σας δικαιολογώ!

Με επείγον γράμμα στις 25 Μάρτη του ίδιου χρόνου έρχεστε και ζητάτε : Το ίδιο έγινε και στο λιμενικό ταμείο. Ο σχεδιασμός γίνεται απο την προηγούμενη χρονιά. Αν οι ανάγκες ήταν υπαρκτές έπρεπε να τις είχατε προυπολογίσει πέρυσι. Και αφού έγιναν οι προυπολογισμοί έρχεστε μετά από 3-4 μήνες και ζητάτε 300 και 500 χιλιάρικα.

Η μελέτη του βρεφονηπιακού σταθμού γίνεται. Άλλαξε το ΦΕΚ και προσπαθούμε να προλάβουμε το χρόνο και τον Σεπτέμβριο.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz