Connect with us

EDITOR

Καρασάββας: Δεν ξέρουμε τί ψηφίζουμε!

Published

on

Απίστευτη παραδοχή από τον ανεξάρτητο σύμβουλο Γιάννη Καρασσάβα πριν από λίγο στο δημοτικό συμβούλιο αναφορικά με τον τρόπο που ψηφίζουν οι σύμβουλοι και την γνώση που έχουν οι σύμβουλοι. Στην συζήτηση επί του θέματος της δημιουργίας γηπέδων τέννις στον Άγιο Γεώργιο, ένα θέμα που σέρνεται απο το 2010, ο πρωην Αντιδήμαρχος τάχθηκε στο πλευρό των κατοίκων που δεν επιθυμούν αθλητικές εγκαταστάσεις αλλά πάρκο ήπιας ανάπτυξης.

 

Όταν ο Πρόεδρος του συμβουλίου υπενθύμισε στον κ.Καρασάββα πως στος 2 Αυγούστου 2022 , σε ανάλογη συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο, είχε υπερψηφίσει!

 

Ο ίδιος έκπληκτος, ρώτησε εαν πράγματι ισχύει αυτό κι όταν ο πρόεδρος επιβεβαίωσε τότε σκωπτικά ανέφερε ” ε τότε θα μας παραπλάνησε ο Δήμαρχος “!

 

Πρωτοφανές!

 

Εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος προκειμένου να δικαιολογησει την αλλαγή στάσης του προφανώς εξαιτίας της διαφοροποίησης του απο την δημοτική αρχή, παραδέχεται πως δεν ήξερε τι ψήφιζε!!!

 

Ομοίως και ο κ.Σωτήρης Παπαδημητρίου! Ο οποίος δήλωσε πως παραπλανήθηκε όμως…σ εκείνη την συνεδρίαση απουσίαζε και δεν ψήφισε ποτέ!

Πράγμα που βεβαίως,  δεν θυμόταν!

 

Εκτός αν καταλάβαμε λάθος τα όσα ειπώθηκαν!

 

Η δε παράταξη της ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ επίσης τάχθηκε με το αίτημα των κατοίκων, όχι για προεκλογικούς σκοπούς, είπε ο επικεφαλής Νίκος Σταυρέλης, αν και η εν λόγω παράταξη στις 2 Αυγούστου 2022 είχε υπερψηφίσει

 

Όλοι τους παραπλανήθηκαν;

Δεν οφείλουν ως δημοτικοί σύμβουλοι να λαμβάνουν γνώση των θεμάτων και βάσει αυτής να ψηφίζουν;

 

Νίπτουν τας χείρας τους οι σύμβουλοι;

 

Και ποιά η αίσθηση που δημιουργείται στους δημότες μετά απο τέτοιες

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz