Connect with us

EDITOR

Αλέξανδρος Πνευματικός: Πάντα φτιάχνω ψηφοδέλτιο

Published

on

Το έχουμε ξαναγράψει, ο Αλέξανδρος Πνευματικός είναι αυτοδιοικητικά “εφτάψυχος”. Όποιος τον θεωρεί πολιτικά αποστρατευμένο επειδή επιλέγει κάποιες φορές, αν και δεν είναι ίδιον του χαρακτήρα του, την σιωπή, πλανάται.

Το αποδεικνύει ο ίδιος σήμερα με τη λιτή και ξεκάθαρη δήλωση ” πάντα φτιάχνω ψηφοδέλτιο”.

Απάντηση σε όσους θεώρησαν πως οι αποχωρήσεις από το συνδυασμό του ήταν για εκείνον τελειωτικό χτύπημα.

Ο πρώην δήμαρχος υπήρξε ξεκάθαρος και πολύ ρεαλιστής σήμερα σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο. Ερωτηθείς για τα σχέδια του το 2023 απάντησε πως “κανέναν πολίτη τώρα δεν αφορούν οι πολιτικές φιλοδοξίες κανενός”. Φρόντισε όμως να καταστήσει σαφές πως όταν εκείνος επιθυμεί να καταρτίσει ψηφοδέλτιο, το κατορθώνει ακόμα κι αν είναι από το μηδέν.

Το μήνυμα έχει πολλούς και συγκεκριμένους αποδέκτες. Πρώτο και καλύτερο τον επικεφαλής της Πνοής. Ο δήμαρχος των 13 ετών που απώλεσε μια ακόμη θητεία εξαιτίας της απόσχισης Σταυρέλη δεν θα επιτρέψει, όχι τουλάχιστον εύκολα, μια εύκολη διαδρομή στο πάλαι ποτέ δεξί του χέρι. Αν κάτι τέτοιο ήλπιζε από σήμερα θα πρέπει να το ξεχάσει.

Δεύτερος αποδέκτης ο νυν Δήμαρχος . Άλλωστε η μοναδική φωνή αντιπολίτευσης που έχει απομείνει στο ΔΣ και έχει βαρύτητα είναι του πρώην Δημάρχου.

Βέβαια για  τον νυν δήμαρχο αυτή η υποψηφιότητα είναι ευπρόσδεκτη αφού διασπά το χώρο που μοιράζονται οι κύριοι Πνευματικός και Σταυρέλης.

Στους αποδέκτες και οι σύμβουλοι που πρόσφατα εγκατέλειψαν την Πορεία Ευθύνης. “Το έπραξαν για ένα κομμάτι εξουσίας” θα πει ο Αλέξανδρος Πνευματικός καθιστώντας σαφές πως δρόμος επιστροφής δεν υπάρχει.

Με σαφήνεια καταδειχτηκαν και εκείνοι με τους οποίους θα συνεργαστεί. Άνθρωποι με τους οποίους οι θέσεις ταυτίζονται σε μείζονα ζητήματα όπως το νερό και η διαχείριση των απορριμμάτων. Ο Αλέξανδρος Πνευματικός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας ακόμα και με το ΚΚΕ. Κι αυτή ακριβώς η αναφορά δείχνει πως το αυτοδιοικητικό μυαλό του πρώην δημάρχου κινείται σε μονοπάτια που δύσκολα οι αντίπαλοι θα σκεφτούν.

Βέβαια, όσοι χάρηκαν με το “άνοιγμα” συνεργασίας θα πρέπει να ξέρουν καλά πως αυτή συνεπάγεται για τους ίδιους δεύτερους ρόλους. Ο Αλέξανδρος Πνευματικός θα είναι ο επικεφαλής και ο υποψήφιος δήμαρχος.

Έτσι για να μην πλήττουμε σε αυτό το δήμο!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz