Connect with us

EDITOR

Όταν ο Χάρης (Βυτινιώτης) την “είπε” στην Αθηνά (Κόρκα)

Published

on

Ενοχλήθηκε και δεν το έκρυψε, τουναντίον το δήλωσε ευθέως και δημοσίως ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών Κορινθίας Χάρης Βυτινιώτης από ανάρτηση της συναδέλφου του Αντιπεριφερειάρχη Αθήνας Κόρκα η οποία έσπευσε με ανάρτηση της στο διαδίκτυο να ενημερώσει κοινό και ψηφοφόρους πως :

Βρέθηκα μαζί με τον περιφερειάρχη Παναγιώτης Ε. Νίκας στο Σχίνο, και συγκεκριμένα στο δρόμο σύνδεσης με το Αλεποχώρι, όπου απομακρύνονται τα φερτά υλικά απο τις καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία στην περιοχή των καμένων.

Είχαμε την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τους εκπροσώπους της Σχολης Μηχανικού Λουτρακίου καθώς και τους εκπροσώπους της εταιρείας Ξανθάκης ΑΤΕ για την προσφορά των βαρεων μηχανημάτων τους για την αποκατάσταση του δρόμου.

Στην εν λόγω ανάρτηση σπεύδει να σχολιάσει ο Χάρης Βυτινιώτης αρχικά διερωτώμενος για το πώς βρέθηκε εκεί η Αθήνα Κόρκα ( βλέπεις το αντικείμενο της είναι του Πολιτισμού) και εν συνεχεία σημειώνοντας πως…στην φωτογραφία είναι και ο ίδιος τον οποίον και η κυρία Κόρκα, παρότι είναι ο καθηλην αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης, δεν ανέφερε!

Κυρία η Αντιπεριφερειάρχης απαντά στο σχόλιο με επίπεδο αναγνωρίζοντας την παρουσία χωρίς όμως να επεξεργαστεί την δημοσίευση και να “επανορθώσει”

Βέβαια, κανείς δεν είχε πιστέψει το “τυχαίο” ούτε φυσικά ο Χάρης Βυτινιώτης. Συνεργάτες!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz