Connect with us

EDITOR

Έκκληση για τον 22χρονο Μιχάλη από το Κιάτο που χρειάζεται την βοήθεια μας!!!

Published

on

Έκκληση για τον 22χρονο Μιχάλη από το Κιάτο που χρειάζεται την βοήθεια μας για να μπορέσει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας που έχει με τη καρδιά του, η εγχείρηση όμως πρέπει να γίνει στο Βερολίνο.

Η οικογένεια του Μιχάλη μας χρειάζεται προκειμένου να ανταπεξέλθει στα έξοδα της νοσηλείας και της επέμβασης  του παιδιού της.

Πρόκειται για ένα 22χρονο παλικάρι από το Κιάτο, το Μιχάλη, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του.

Έχει ήδη υποβληθεί σε επεμβάσεις 4 φορές (2 διορθωτικές  και 2 καυτηριασμούς) αλλά πρέπει να υποβληθεί και πάλι σε μια επέμβαση στην καρδιά στο Βερολίνο.

Για να ακριβολογούμε η επέμβαση έπρεπε να είχε ήδη γίνει, αλλά οι οικονομικές δυσκολίες της οικογένειας δεν το επέτρεψαν.

Η ανάγκη είναι μεγάλη και επείγουσα! Πρέπει όλοι, όσοι μπορούν έστω και με το ελάχιστο να βοηθήσουμε το παιδί που αγωνίζεται για τη ζωή του εδώ και πολλά χρόνια.

Ακούστε τη συνομιλία που είχε σήμερα Παρασκευή 5 Μαρτίου ο κος Γουλιδάκης (πατέρας του Μιχάλη), στο My Radio 89,6 με την Έφη Ροκανά, στην εκπομπή της:

Σε αυτή τη προσπάθεια το ΜyRadio 89,6 ενώνει τις δυνάμεις του με τo loutrakiblog και το peloponnisosnews για να δυναμώσουμε τη φωνή του κ. Γουλιδάκη για να ακουστεί όσο μπορεί δυνατότερα & περισσότερο η έκκληση του.

Το κόστος ανέρχεται στις 15000 ευρώ (έξοδα μετακίνησης, μεταφραστής, φάρμακα, επέμβαση και νοσηλεία).

Επίσης εάν κάποιο ταξιδιωτικό γραφείο ή κάποια επιχείρηση επιθυμεί να βοηθήσει θα ήταν πολύτιμο. 

 Στην περίπτωση που θελήσετε περισσότερες πληροφορίες για το θέμα στείλτε email στο info@mypressnet.gr η καλέστε στο 27410 76901.

Επίσης σας παραθέτουμε και τον τραπεζικό λογαριασμό, που μας έδωσε ο πατέρας του Γιάννη.

ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA

IBAN GR 11 0140 5930 5930 0210 1179 871

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΓΟΥΛΙΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (πατέρας)

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz