Υγεία
Ελαιόλαδο: Τα οφέλη της κατανάλωσης μιας κουταλιάς καθημερινά
Γνωστό και ως «υγρός χρυσός», το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και η κατανάλωση μιας κουταλιάς την ημέρα μπορεί να συμβάλλει στην πρόληψη πολλών παθήσεων.
Τα μονοακόρεστα λιπαρά που περιέχει, μπορούν να μειώσουν έως και κατά 16% τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακής νόσου.
Η αντικατάσταση δε των μονοακόρεστων λιπαρών που προέρχονται από τρόφιμα ζωικής προέλευσης με μονοακόρεστα λιπαρά που συναντάμε σε φυτικά τρόφιμα, όπως το ελαιόλαδο, μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου έως και κατά 21%.
-
ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ10 ώρες ago
Η Φιλαρμονική Λουτρακίου μάγεψε το κοινό με τη γενική δοκιμή της για τη λιτανεία της Μεγάλης Παρασκευής
-
Ελλάδα12 ώρες ago
Μεγάλη Πέμπτη: Τι συμβολίζει κατά την Εκκλησία – Ο Μυστικός Δείπνος και η προδοσία του Ιούδα
-
Ελλάδα9 ώρες ago
Εντοπίστηκε το ναυάγιο του Σπερχειού: Η μεγαλύτερη ναυτική τραγωδία στην Ελλάδα
-
Ατζέντα7 ώρες ago
Μπακοδήμου για Σεργουλόπουλο: “Οι άνθρωποι αλλάζουν, δημιουργούνται αποστάσεις”
-
Επικαιρότητα8 ώρες ago
Ιράν: Αντίποινα σε βάρος των ΗΠΑ και της Βρετανίας
-
Κόσμος11 ώρες ago
ΗΠΑ: 31χρονος κακοποίησε και σκότωσε τον 6χρονο γιο του – Δείτε πώς τον έβαλε να τρέχει σε διάδρομο «για να χάσει κιλά»
-
Ελλάδα12 ώρες ago
Πάσχα: Πώς γίνεται το βάψιμο αυγών – Το λάθος που κάνει το 99% του πληθυσμού
-
Ελλάδα4 ώρες ago
Πάσχα: Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων – Μεγάλες καθυστερήσεις σε Αττική και Εθνική Οδό