Connect with us

Ελλάδα

Αυτή είναι η 32χρονη που πέθανε από αλλαντίαση: Το “φονικό” πιάτο του διάσημου εστιατορίου – Δίνει μάχη ο άνδρας της

Published

on

Τραγική κατάληξη είχε το γεύμα μιας 32χρονης Ελληνίδας σε γνωστό εστιατόριο του Μπορντό, στη Γαλλία. Σύμφωνα με τις γαλλικές υγειονομικές αρχές, η γυναίκα κατέληξε λίγες ώρες μετά το γεύμα της, Αιτία του θανάτου της είναι η αλλαντίαση.

Ο σύζυγος της και ένας φίλος τους νοσηλεύονται αυτή την ώρα στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ τουλάχιστον δέκα ακόμα άτομα φαίνεται να έχουν δηλητηριαστεί και νοσηλεύονται επίσης. Οι θεράποντες ιατροί αναφέρουν ότι η κατάστασή τους είναι κρίσιμη. Συγκεκριμένα επτά νοσηλεύονται στην εντατική και πέντε δέχονται αναπνευστική θεραπεία.

Αυτή είναι η 32χρονη που πέθανε από αλλαντίαση: Το "φονικό" πιάτο του διάσημου εστιατορίου - Δίνει μάχη ο άνδρας της

“Όλες οι περιπτώσεις αλλαντίασης καταγράφηκαν στο γνωστό εστιατόριο ‘Tchin Tchin wine bar” στο Μπορντό μεταξύ Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου και Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου 2023. Όλοι τους κατανάλωσαν σαρδέλες σε βάζα κατασκευασμένα από τον εστιάτορα”, τονίζουν οι γαλλικές αρχές.

Τι είπαν οι γονείς της άτυχης 32χρονης

Οι γονείς της 32χρονης Ελληνίδας που έχασε την ζωή της μίλησαν στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

Πήγαν στο συγκεκριμένο εστιατόριο και φαίνεται ότι από αυτό εστιατόριο κόλλησαν περίπου 20 άτομα αλλαντίαση. Ο σύζυγός της είναι στην εντατική κι αύριο θα βγει από αυτήν. Από την παρέα της, γιατί ήταν μόνιμος κάτοικος, αρρώστησε η κοπέλα, ο άντρας της και ένας τρίτος της παρέας, που νοσηλεύτηκε στην Βαρκελώνη σε κρίσιμη κατάσταση” ανέφεραν

Φάγανε θαλασσινά και σαρδέλες από ένα εστιατόριο 5στερο και φημισμένο στην Γαλλία. Από την Κυριακή είχε συμπτώματα και ζήτησε ιατρική βοήθεια και περίθαλψη. Αυτή την στιγμή διεξάγεται προανάκριση από την εισαγγελέα του Μπορντό και την τοπική αστυνομία”

32χρονη - Γαλλία

 

Το φαγητό που ήταν υπεύθυνο για τη δηλητηρίαση και τον θάνατο της 32χρονης Ελληνίδας ήταν μαριναρισμένες σαρδέλες με ελαιόλαδο και φρέσκα βότανα. Όπως αναφέρεται στο μενού της επιχείρησης, το πιάτο κοστίζει μόλις 8,5 ευρώ.

Η υγειονομική αρχή της Γαλλίας πιστεύει ότι το συγκεκριμένο πιάτο είναι η πηγή του κακού, με τις σαρδέλες να έχουν κονσερβοποιηθεί από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου.

ΜΕΝΟΥ ΑΛΛΑΝΤΙΑΣΗΤο “φονικό” πιάτο ήταν μαριναρισμένες σαρδέλες με λάδι και βότανα, με την τιμή του να είναι μόλις 8,5 ευρώ
ΜΕΝΟΥ ΑΛΛΑΝΤΙΑΣΗ“Όλα τα πιάτα είναι χειροποίητα με φροντίδα”, αναφέρεται στο μενού του εστιατορίου

 

 

32χρονη - Γαλλία

thetoc.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz