Connect with us

Επικαιρότητα

Μεγάλη φωτιά στην Αλμυρή

Published

on

Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή Άνω Αλμυρή Κορίνθου. Σύμφωνα με πληροφορίες  η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική περιοχή. Επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν στην περιοχή, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που καίει δασική έκταση και παράλληλα να μην απειλήσει κατοικημένες περιοχές.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στην περιοχή της Κορίνθου επιχειρούν 34 πυροσβέστες με 13 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις νερού στη φωτιά τέσσερα αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν υδροφόρες και μηχανήματα έργου της αυτοδιοίκησης.

Κλειστή θα παραμείνει και στα δύο ρεύματα με εντολή της Αστυνομίας η επαρχιακή οδός Ισθμού – Επιδαύρου, εξαιτίας της πυρκαγιάς που καίει ανεξέλεγκτα στην Άνω Αλμυρή.

Την ίδια ώρα, έγινε γνωστό πως οι αρχές ενεργοποίησαν το 112 στέλνοντας μήνυμα στους κατοίκους που είναι στο χωρίο Ρυτό Κορινθίας να εκκενώσουν άμεσα την περιοχή και να κατευθυνθούν προς την Κάτω Αλμυρή. Συγκεκριμένα, η ειδοποίηση αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στο Ρυτό Κορινθίας εκκενώστε άμεσα προς Κάτω Αλμυρή μέσω Ντράσσας Γαλατάκι. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή».

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz