Connect with us

EDITOR

“Όχι στο λουκέτο στις δουλειές και στις ζωές μας” – Κινητοποίηση με 5 αιτήματα στο κέντρο της Κορίνθου

Published

on

Στο «ακορντεόν» που τις έχει ισοπεδώσει αντιδρούν οι επιχειρήσεις της Κορινθίας πραγματοποιώντας δυναμικές κινητοποιήσεις.

Τα παρατεταμένα υγειονομικά μέτρα τα οποία πλήττουν άμεσα και σε μέγιστο όπως αποδεικνύεται βαθμό το λιανεμπόριο παράλληλα με την άγνωστη ημερομηνία επαναλειτουργίας παρ ότι η πράξη έδειξε ότι τα καταστήματα τηρούσαν τα μέτρα και δεν αποτελούσαν εστία μετάδοσης του ιού, οδηγούν σε μπαράζ κινητοποιήσεων και στην Κορινθία. Πρώτη συγκέντρωση διαμαρτυρίας με κεντρικό σύνθημα «ΟΧΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ» πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Μαρτίου στο κέντρο της Κορίνθου. Ακολουθεί και δεύτερη την προσεχή Τετάρτη με την ΟΕΒΕ Κορινθίας να καλεί σε μαζική συμμετοχή.

«Οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις πληρώνουν το κόστος των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας σε υπέρμετρο βαθμό» αναφέρεται στο κάλεσμα. «Η μικρή και πολύ μικρή επιχείρηση , αν δεν έχει βάλει ήδη λουκέτο, βλέπει τον εφιάλτη του οριστικού κλεισίματος να της χτυπά επιτακτικά την πόρτα λόγω της αδιαφορίας της κυβέρνησης να στηρίξει ουσιαστικά τους μικρούς επαγγελματίες αυτοαπασχολούμενους ως επι το πλείστον».

Η συγκέντρωση θα γίνει την Τετάρτη στις 11 το πρωί στον πεζόδρομο Πυλαρινού και Εθνικής Αντιστάσεως. Τα 5 αιτήματα είναι:

  • Ουσιαστική οικονομική ενίσχυση των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων
  • Όχι δάνεια αλλά χορηγήσεις
  • Απαλλαγή από ασφαλιστικές εισφορές σε λογαριασμούς ΔΕΚΟ
  • Άμεσο άνοιγμα του λιανεμπορίου
  • Απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz