Connect with us

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ

“Κλειστά” τα δύο ΕΠΑΛ: στο ένα κόβουν δέντρα, το άλλο τελεί υπό κατάληψη – Τα παράδοξα των σχολείων και τα ωράρια των λεωφορείων…

Published

on

Χωρίς μαθήματα έχουν μείνει οι μαθητές των δύο ΕΠΑΛ του Λουτρακίου καθώς το δευτερο ΕΠΑΛ τελεί υπό κατάληψη και στο πρώτο, με άδεια της διεύθυνσης, ο δημος έχει μπει στο προαύλιο και κλαδεύει τα δέντρα!

Το ενδιαφέρον είναι ότι χτες, μέσω μέιλ, η διεύθυνση του 1ου ΕΠΑΛ ενημέρωνε τους γονείς πως τα μαθήματα θα γίνουν κανονικά καθώς δεν υπάρχει ανακοίνωση για κατάληψη.

Σήμερα το πρωί, όμως, ήρθε νέο μέιλ το οποίο έλεγε πως δεν θα γίνουν μαθήματα επειδή ο δήμος κόβει τα δέντρα στο σχολείο!

Μητέρα μαθητή που μίλησε με το Mypressnet.gr ανέφερε πως σε επικοινωνία με το σχολείο τις είπαν ότι δεν είχε σχεδιαστεί να γίνει κατάληψη από τους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ, αλλά από του δεύτερου. Τελικά η κατάληψη επεκτάθηκε και οι μαθητές έκλεισαν τις πόρτες σε όλο το συγκρότημα. Από την στιγμή, λοιπόν, που δεν ήταν δυνατόν να γίνει μαθημα λόγω της κατάληψης, κάλεσαν τον δήμο για να κλαδέψει τα δέντρα…

Η ιστορία αυτή, πάντως ανέδειξε ένα ακόμα αξιοπερίεργο γεγονός. Οι μαθητές των ΕΠΑΛ πηγαίνουν στο σχολείο τυς με λεωφορεία, τα οποία, όμως παίρνουν τα παιδιά απο προγραμματισμένο σημείο περίπου στις 8.20. Ωστόσο η ώρα έναρξης των μαθημάτων είναι και αυτή στις 8.20!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz