Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Υποψήφιος με τον Πιστεύο και ο Βασίλης Αλεξόπουλος

Published

on

Ο ανεξάρτητος εδώ και λίγες ημέρες δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος του Σπύρου Σταματόπουλου, Βασίλης Αλεξόπουλος, είναι ο νέος υποψήφιος που ανακοίνωσε ο Δημήτρης Πιστεύος.

«Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή καλωσορίζω τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Βασίλη Αλεξόπουλο στον συνδυασμό μας. Η αδιαμφισβήτητη αυτοδιοικητική του εμπειρία, η ανεξάντλητη εργατικότητα, αλλά και το αδαμάντινο ήθος που τον χαρακτηρίζει είναι το πιο ισχυρό αποτύπωμα εμπιστοσύνης και βεβαιότητας ότι όλοι μαζί θα χτίσουμε την μεγάλη Σικυωνία του μέλλοντός μας…“, αναφέρεται στην ανάρτηση που έγινε στα social media του συνδυασμού.

Από τη μεριά του ο υποψήφιος αναφέρει: «ευχαριστώ θερμά τον Δημήτρη Πιστεύο για την τιμή που μου έκανε να συμμετέχω στο νικηφόρο ψηφοδέλτιο της δημοτικής του παράταξης. Ένα ψηφοδέλτιο πλατιάς συμπαράταξης και ανιδιοτελούς προσφοράς, που ήδη δίνει τα δικά του διαπιστευτήρια στην κοινωνία αποδεικνύοντας ότι δεν βολεύεται με την στασιμότητα, αλλά θέτει ψηλά τον πήχη των προσδοκιών όλων μας για την «επόμενη μέρα» του δήμου Σικυωνίων…».

Ο Βασίλης Αλεξόπουλος προέρχεται από την «φουρνιά» των νέων αγροτών που κράτησαν ζωντανή τόσο την παράδοση όσο και την έμπρακτη αγάπη για τον τόπο τους. Ως οινοποιός όλα αυτά τα χρόνια αναδεικνύει µε γνώσεις, όραµα και μεράκι το ποιοτικό πρόσωπο του ντόπιου κρασιού σε όλες του τις εκφάνσεις.

Με το ίδιο μεράκι έκανε και τα πρώτα αυτοδιοικητικά του βήματα το 1998 όταν εξελέγη πρόεδρος στο χωριού του , το Λαλιώτη Κορινθίας , αξίωμα που υπηρέτησε με επιτυχία και την τετραετία 2011 – 2014.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 και του 2019 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Σικυωνίων, τον οποίο υπηρέτησε από θέσεις ευθύνης είτε ως Αντιδήμαρχος είτε ως Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου είτε ως σύμβουλος για αγροτικά θέματα.

Στις 4 / 8 / 2023 με επιστολή που κατέθεσε ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σικυωνίων ανεξαρτητοποιήθηκε από την δημοτική πλειοψηφία ασκώντας δριμεία κριτική στην πεπατημένη πολιτική πραχτική του απερχόμενου δημάρχου Σικυωνίων , Σπύρου Σταματόπουλου , αλλά και στους μηχανισμούς «συμφερόντων» που έχουν αναπτυχθεί γύρω από αυτόν.

Έκτοτε και μέχρι σήμερα ο Βασίλης Αλεξόπουλος συνεχίζει να ασκεί τα καθήκοντά του ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz