Connect with us

Επικαιρότητα

Το μήνυμα της μητέρας της Κάρολαϊν στους γονείς του πιλότου – Τι είπε για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Published

on

Στην Αλόννησο θα ταξιδέψει αύριο η μικρή Λυδία, μετά την απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων, να δώσει την προσωρινή επιμέλεια στην οικογένεια της Καρολάιν. Με την ίδια διάταξη αφαιρείται από τον 33χρονο πιλότο κάθε δικαίωμα να έχει λόγο για την ζωή του παιδιού.

Η Εισαγγελία Ανηλίκων σταθμίζοντας όλες τις παραμέτρους και με γνώμονα το συμφέρον του παιδιού, την προστασία του και την ομαλή ανάπτυξή του, έκανε δεκτή την αίτηση της μητέρας της Καρολάιν για αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας, η οποία, σύμφωνα με τις εκθέσεις της κοινωνικής λειτουργού, «παρόλο που είναι νεογνό μπορεί να αποθηκεύσει σκηνές βίας».

Είχαν προηγηθεί σχετικά αιτήματα για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, μετά τη δολοφονία της μητέρας της και την προφυλάκιση του πατέρα της, από τις γιαγιάδες και τους παππούδες της με τη μητέρα της Καρολάιν να ζητά την αποκλειστική επιμέλειά της και τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να ζητούν από κοινού επιμέλεια της 11 μηνών Λυδίας και εναλλασσόμενη κατοικία. Δηλαδή, να μπορεί να διαμένει από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο κάθε έτους με τους γονείς του πατέρα της και το υπόλοιπο χρονικό διάστημα με την οικογένεια της μητέρας της στην Αλόννησο.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει στο TheNewspaper.gr ο δικηγόρος της οικογένειας Θανάσης Χαρμάνης, η μητέρα της Κάρολαϊν έστειλε το δικό της μήνυμα στους γονείς του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου.

«Αν θέλουν και περισσότερες ώρες να το δώσω το παιδί. Και μία και δύο ώρες παραπάνω. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Να το βλέπουν βεβαίως» είπε η μητέρα και ξέσπασε σε κλάματα συγκίνησης και χαράς για την απόφαση της Δικαιοσύνης.

 

Πηγή:thenewspaper.gr

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz