Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Τελικά η opinion συμπεριέλαβε και τους 7 υποψήφιους περιφερειάρχες στο γκάλοπ

Published

on

Δίνουν και παίρνουν οι δημοσκοπήσεις τις τελευταίες ημέρες κι ενώ βρισκόμαστε 25 μέρες πριν από τις εκλογές. Μόνο που κανείς δεν βλέπει τα αποτελέσματά τους, παραπολιτικά και φήμες κυκλοφορούν.

Η νεότερη εξέλιξη στην δημοσκόπηση της Opinion για την περιφέρεια, η οποία είχε μόνο τέσσερα ονόματα υποψηφίων, αφορά το γεγονός ότι από χτες προστέθηκαν άλλα τρία ονόματα και έφτασαν τα επτά. Συγκεκριμένα στους κ.κ. Πτωχό (ΝΔ), Τατούλη (ανεξ.), Κουτσούλη (ΠΑΣΟΚ) και Κουτουμάνο (ΚΚΕ), που “μετρούσε” αρχικά, προστέθηκε ο Μανώλης Μάκαρης (ΣΥΡΙΖΑ) μετά την διαμαρτυρία του, αλλά και η κυρία Λυμπεροπούλου (Πράσινοι Οικολόγοι) και ο Γιάννης Μιχαλόπουλος (Αγωνιστική Συνεργασία).

Για τα αποτελέσματα της έρευνας κανείς δεν ξέρει αν θα δημοσιοποιηθούν αφού είναι άγνωστος ο εντολέας. Αν π.χ. είναι κάποιο ΜΜΕ ή αν έχουν γίνει εσωτερικά από κάποιον υποψήφιο ή κάποιο κόμμα.

Από εκεί και πέρα δυο δημοσιεύματα σε παραπολιτικές στήλες μεγάλων ΜΜΕ δίνουν τα δικά τους δημοσκοπικά προγνωστικά. Στην Καθημερινή και στην στήλη “θεωρείο” εμφανίστηκε να κερδίζει ο Πτωχός και μάλιστα με ανατροπή δεδομένων τις τελευταίες ημέρες. Στο Βήμα, ο “Βηματοδότης” δίνει την νίκη -πάντα μέσω δημοσκοπήσεων- στον Τατούλη. Όλα πάντως απο διαρροές χωρίς περαιτέρω στοιχεία…

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz