Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Συμβούλιο στα…γρήγορα!

Published

on

Στην κυριολεξία “στα γρήγορα” αφού η χθεσινή συνεδρίαση ολοκληρώθηκε σε ελάχιστη ώρα. Μόλις σε 29 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα! Τα θέματα ήταν τυπικής φύσεως, οι παρόντες σύμβουλοι συμφώνησαν και έτσι ο Αντώνης Κυριαζής “σφύριξε λήξη” πριν τις 20:00 το βράδυ!

Ο Πελοπίδας Καλλίρης έκανε την εμφάνισή του. Μετά από 4 δια ζώσης συνεδριάσεις εμφανίσθηκε, προφανώς υπό την δαμόκλειο σπάθη της έλλειψης απαρτίας δεδομένης της δήλωσης Σταυρέλη για απουσία -αποχή. Κυρώσεις για τις απουσίες δεν υπάρχουν διότι, όπως ενημέρωσε ο Πρόεδρος, ο κ.Καλλίρης πριν τις συνεδριάσεις έστελνε γραπτή δήλωση στο προεδρείο και ενημέρωνε, ήταν δηλαδή δικαιολογημένος. Βέβαια, ο πρόεδρος δεν το είχε αναφέρει σε προηγούμενες συνεδριάσεις αν και είχε προκληθεί από ερωτήματα.

Ψήφισμα συμπαράστασης στον Μάκη Βορίδη πρότεινε ο Πρόεδρος του σώματος διότι στην προηγούμενη συνεδρίαση υπήρξαν χαρακτηρισμοί εναντίον του ανεπίτρεπτοι. Τελικά το θέμα του ψηφίσματος θα μπει όταν θα παρίστανται οι σύμβουλοι που προέβησαν σε χαρακτηρισμούς, οι κύριοι Πνευματικός και Κορδώσης. Είδες ο Πρόεδρος;

Άλλαξε παρτενέρ ο Γιάννης Καρασάββας. Από δίδυμο με τον Μπίτζιο έγινε δίδυμο με τον Παπαδημητρίου. Οι δυο σύμβουλοι μάλιστα επέλεξαν να καθίσουν χθες στα έδρανα της Πορείας Ευθύνης. Να αναζητούν στέγη ή απλά να θέλουν να δημιουργήσουν φήμες γύρω απο τα ονόματα τους και να “ανεβάσουν την εκλογική τους αξία”; Προς το παρόν βέβαια, σε όλα ναι!

Ένα χρόνο στο δημοτικό συμβούλιο η κ.Μιχαλίτσα Ξύδη και δεν κατόρθωσε να αφήσει το στίγμα της. Χθες μάλιστα έλειπε! Αν κανείς σκεφτεί την σημαντικότητα της θέσης και τον λιγοστό χρόνο που οι σύμβουλοι της παράταξης έχουν ως δημοτικοί σύμβουλοι (κάθε χρόνο εναλλάσσονται) τότε μάλλον δεν έχουν πάρει και πολύ σοβαρά τον ρόλο τους. Κρίμα

Έξαλλος ο Σπύρος Ζαχαριάς με το νόμο Βορίδη για τα προ ημερησίας θέματα. “Είμαι κυβερνητικός αλλά συμφωνώ με την κ.Τζέκου” είπε. “Ο νόμος είναι απαράδεκτος”. Είδες τελικά; Απο εκεί που δεν το περιμένεις έρχεται!

Ούτε και στην χθεσινή συνεδρίαση ο Γιώργος Πιέτρης. Πρόεδρε Κυριαζή δικαιολογημένος; Τις συμπλήρωσε τις τρείς! Καλές οι συνεντεύξεις και τα οράματα αλλά να ερχόμαστε και στα συμβούλια. όχι μόνο να λέμε ΘΑ Φέρω το θέμα της μαρίνας στο συμβούλιο κι ας αναλάβουν τις ευθύνες τους! Να το κάνουμε και πράξη πρόεδρε!

Το νόμο που ψηφίστηκε γιατα προ ημερησίας ανέλυσε ο αντιδήμαρχος Πούρος διότι στην προηγούμενη συνεδρίαση όπως είπε “παρασυρθήκαμε από πληροφόρηση που δεν ήταν αληθινή!”. Εξήγησε λοιπόν πως σύμφωνα με τα νεότερα οι επικεφαλής έχουν δικαίωμα να θέτουν θέματα απλά αυτά θα συζητιούνται στο τέλος της συνεδρίασης. Γιατί δεν αρέσει τώρα αυτό; Ίσως γιατί τα ΜΜΕ έχουν φύγει μέχρι εκείνη την ώρα!

 

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz