Connect with us

EDITOR

Στρατόπεδο Κορίνθου: Όλες οι χρήσεις ανοιχτές!

Published

on

Ανοιχτές όλες τις χρήσεις στο στρατόπεδο της Κορίνθου αφήνει το σχέδιο της πολεοδόμησης του χώρου το οποίο έρχεται απόψε το βράδυ για συζήτηση και ψήφιση στο Δημοτικό συμβούλιο Κορίνθου. Η ενέργεια  δεν περνά απαρατήρητη αφού στο χώρο μεταξύ άλλων υπάρχουν αποφάσεις για την ανέγερση του νέου διοικητηρίου, ένα διοικητήριο που ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα από τις δηλώσεις του Περιφερειάρχη περί της Ποσειδωνίας και της αναγκαιότητας, προκειμένου να μην χαθεί ο χώρος, να δημιουργηθεί εκεί το διοικητήριο.

Αντιδράσεις κατα αυτής της επιλογής έχουν εγερθεί, υπάρχει σαφώς και η απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου, ωστόσο καταγράφονται και θετικές απόψεις όπως αυτές των κατοίκων της Ποσειδωνίας οι οποίοι “βλέπουν” σε μια τέτοια ανέγερση, ανάπτυξη για την περιοχή τους. Ο Δήμαρχος Κορινθίων σήμερα και ενώ η συζήτηση στο ΔΣ για την πολεοδόμηση έχει καθοριστεί για το απόγευμα, μεν δήλωσε πως δεν δέχεται πιέσεις απο την κυβέρνηση για διοικητήριο στην Ποσειδωνία δεν απέκλεισε όμως μια νέα συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο για το θέμα.

Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχουν ζυμώσεις και συζητήσεις εκτενείς επάνω στο θέμα και γι αυτό η θέση δεν είναι ξεκάθαρη. Σε κάθε περίπτωση βέβαια, οι χρήσεις μένουν ανοιχτές στο στρατόπεδο Καλογερογιάννη. Το ίδιο και το στρατόπεδο της Ποσειδωνίας ως χώρος ανέγερσης διοικητηρίου και μόνο.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz